Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Dobrna: Kopanje, kosilo in energijski piling -57%

Terme Dobrna: Kopanje, kosilo in energijski piling -57%

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vroče poletne temperature vabijo na termalno osvežitev. Obiščite znamenite Terme Dobrna in se sprostite v blagodejnih termalnih vodah bazenskega kompleksa. Celodnevno kopanje, kosilo in energijski piling (priprava kože na poletje)...



Kaj ponudba vključuje?
Celodnevno kopanje v bazenu hotela Vita,dnevno kosilo v caffe&restaurant may (glavna jed + solata + sladica) na zunanji terasi restavracije ali v restavraciji May,energijski piling telesa (priprava kože na poletje) v lepotnem centru Hiša na travniku,vodna aerobika od ponedeljka do sobote.Uporaba otroških igral na bazenu in na zunanji terasi caffe&restaurant May.Brezplačni wi-fi.Brezplačni parkirni prostor v neposredni bližini hotela.Animacijski program za odrasle in otroke.Otroci do 8 leta imajo kopanje brezplačno.*Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 30.9.2015.Opis ponudbe
Terme Dobrna veljajo za ene najsodobnejših zdraviliško-turističnih središč v Sloveniji. Zdravilišče s kar 600-letno tradicijo združuje naravne danosti in sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju.
Za popolno pripravo vaše kože na poletje tokratna ponudba vključuje energijski piling telesa v masažno lepotnem centru Hiša na travniku, ki se nahaja v sklopu Term Dobrna. Piling je nežen postopek postopek za dosego svilnega občutka kože. S kože bodo odstranjene stare in odmrle celice s čimer bo vaša koža sijoča in pripravljena na poletje.
Po kopanju se vam bo prileglo kosilo v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*. Postregli vam bodo s ponudbo mesnih jedi, solatnih krožnikov, okusnih ciabatt z dodatki, testenin in naših domačih sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. V ponudbo je namreč vključeno kosilo z glavno jedjo, solato in sladico.
Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celodnevno kopanje, kosilo in piling, vas bo stalo le 19 €, namesto 44 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5 €, preostalih 14 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Predhodna rezervacija pri ponudniku ni potrebna.Več informacij na info@terme-dobrna.si ali 03 78 08 11003 78 08 110.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 14 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*Otroci do 8 leta imajo kopanje brezplačno. Otroško kosilo z doplačilom le 5 €.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Dobrna Kontaktni podatki: info@terme-dobrna.si ali 03 78 08 11003 78 08 110 Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna

You’ll need Skype CreditFree via Skype

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.