Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILA HIGIEA, Dobrna, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni polpenzion za 2 osebi

VILA HIGIEA, Dobrna, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x bogat samopostrežni polpenzion za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon vabi v Terme Dobrna! Pridite na 3 dnevno razvajanje v Vilo Higiea.Bogat samopostrežni zajtrk, neomejeno kopanje v termalni vodi, jutranja telovadba… vse topo neverjetni ceni! 

Hotel je bil zgrajen leta 1855, kasneje večkrat prenovljen. Leta 2007 je bilo prenovljeno prvo nadstropje po načelih Feng Shui. V kletnih prostorih vile je vinska klet z raznovrstno ponudbo slovenskih vin in domačih specialitet. Vila Higiea je približno 50 metrov oddaljena od hotela Vita. V depandansi Vila Higiea se nahaja 31 sob s 60 ležišči.

V sklopu term se v neposredni bližini parka nahaja športni park, kjer lahko ljubitelji rekreacije koristijo raznoliko ponudbo športnih aktivnosti.V športnem parku se nahajajo: tenis igrišča na peščeni podlagi, igrišče za odbojko, igrišče za badminton, balinišče, vrtni šah, namizni tenis, izposoja koles, trim steza. Poti Dobrne so odlična kombinacija sproščene hoje po ravnem in gričevnatem terenu s številnimi naravnimi in kulturnimi znamenitostmi.

Vemo, da vas bo okolica Dobrne prevzela. Utrujeni od raziskovanja si boste lahko oddahnili na kateri od mnogih destinacij, kjer vas bodo postregli z različnimi domačimi dobrotami. Nepozabni bodo trenutki na farmi jelenov, okus ter vonj Minkinega »štrudla« pa vas bo spremljal še dolgo potem, ko boste že zapustili Dobrno.

Terme Dobrna je sodobno in dinamično zdraviliško-turistično središče. Zdravilišče združuje tako naravne danosti kot sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Sloveča tradicija, ki sega v 15. stoletje, podnebje in čudovito naravno okolje, sprostitev, kvalitetna nega in oskrba, družabnost in razvedrilo – vse to so dejavniki, ki že od nekdaj privabljajo goste iz vsega sveta.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.