Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ČIŠČENJE in LETNI SERVIS HIŠNE KLIMATSKE NAPRAVE na vašem domu! AKCIJSKE cene novih naprav, pri podjetju Klimatos! Pripravite se na VROČE poletje!

ČIŠČENJE in LETNI SERVIS HIŠNE KLIMATSKE NAPRAVE na vašem domu! AKCIJSKE cene novih naprav, pri podjetju Klimatos! Pripravite se na VROČE poletje!

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Temeljito čiščenje in test vaše klimatske naprave pred vročim poletjem!Preverite delovanje vaše klima naprave!Ena od stvari, ki je najbolj pomembna pri uporabi klimatske naprave je njeno vzdrževanje. Ali jo uporabljate le v poletnih mesecih ali pa skozi vse leto, je klima napravo potrebno očistiti. Naprave imajo filtre, ki shranjujejo delce prahu, žuželke in bakterije iz zraka, ki so v poletnih mesecih, ko je visoka raven vlage postale idealen kraj za rast mikroorganizmov.Klima naprava danes še zdaleč ni neka modna muha ali pa stvar, ki bi so jo lahko privoščili le premožni, v današnjem času, jo ima že skoraj vsako stanovanje.Za dobro in dolgotrajno uporabo moramo klimatsko napravo primerno vzdrževati. Strokovni pregled naprave je potreben vsaj vsaki dve leti. Usposobljen vzdrževalec pregleda delovanje vseh funkcij naprave. Očisti filtre notranje enote, uparjalnik in kondenzator ter uparjalnik dezintificira. Preveri tudi tlak hladilnega sredstva v napravi in ga po potrebi doda, poleg tega je obvezen pregled in čiščenje odvoda kondenza.Če servisa že dolgo niste opravili, vam to vsekakor PRIPOROČAMO sedaj, ker nizka raven plina v vaši klimi, pomeni, da le ta v najhujši vročini ne bo delovala, kot bi morala, vam pa bo vroče!Tudi če je na enotah preveč prahu, je za klimo lahko usodno. Če je klima preveč umazana, potem le ta ne hladi in ne zmore potegniti toliko zraka, kot ga potrebuje! Kar pa lahko pripelje tudi do zastoja vaše klima naprave!Ne ODLAŠAJTE, čimpreje pripravite vašo klima napravo, na VROČE poletje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.