Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ALL INCLUSIVE V MARTI MYRA 5* V TURČIJI, Kemer, Turčija - 779 EUR - 7x nočitev in ULTRA ALL INCLUSIVE v hotelu Marti Myra 5* za 1 osebo, Letalski prevoz LJUBLJANA-ANTALYA-LJUBLJANA

ALL INCLUSIVE V MARTI MYRA 5* V TURČIJI, Kemer, Turčija - 779 EUR - 7x nočitev in ULTRA ALL INCLUSIVE v hotelu Marti Myra 5* za 1 osebo, Letalski prevoz LJUBLJANA-ANTALYA-LJUBLJANA

97%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mogočni vrhovi gorovja Taurus, zeleni borovi gozdički, dolge peščene in prodnate plaže, ki prehajajo v azurno modro morje, številni osamljeni zalivi, vse to je značilno za Kemer. Kemer je odlično izhodišče za vse, ki si želijo ogledali pokrajino Likijo. Mesto se je močno razvilo in razširilo  zaradi potreb turizma. Izkoristite Megabon ponudbo in paket za 1 osebo, ki vključuje nastanitev v luksuznem hotelu 5* z all inclusivom in povratnim letalskim prevozom iz Ljubljane!

Lokacija: Tekirova, 500 m do centra, 17 km do mesta Kemer, 60 km do Antalye in 70 km do letališča v Antalyi.
Plaža: hotel je povezan s prodnato - peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
Bazen: skupaj 7 zunanjih bazenov za odrasle in otroke skupne površine 1.785 m2, vodni park s tobogani, notranji bazen za odrasle in otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost koriščenja kopalnih brisač.
Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).
Internet: brezplačna brezžična internetna povezava v recepciji.
Ostalo: recepcija, centralna restavracija, več barov, dve a la carte restavraciji (turška, italijanska, azijska in ribja), plezalna stena, spa center, masaže, savna, frizerski salon, trgovine, market, butiki, zdravnik, rent a car, mini klub, možnost različnih vodnih športov.
Opombe: hotelski resort na 10.000 m2, med 1600 borovci, s sobami v 30 stavbah. Sobe so bile obnovljene leta 2011/12. Opis ponudbe hotela se lahko v času od priprave vsebine kataloga do prihoda gostov spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo ustekleničene pijače, vsi motorizirani vodni športi in ostale hotelske storitve, ki ne sodijo v storitev all ultra all inclusiva.
Opis sob: 551 sob superior in deluxe, ter family sobe. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč (36 m2).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.