Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL VARAŽDIN IN DEGUSTACIJA VINA IN PRŠUTA, Selce, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

HOTEL VARAŽDIN IN DEGUSTACIJA VINA IN PRŠUTA, Selce, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Celotna rivieraCrikvenice je več kilometrsko dolgo sprehajališče. Vzdolž obale se vrstijo zalivi,parki, vile in vrtovi, v smeri bujnega in hribovitega zaledja pa steze inplaninske poti. Riviera je popolna destinacija za vse obiskovalce: družine zotroki, ljubitelje narave, mlade in starejše, zato je lahko odlična izbira zaletošnji oddih! Da bi ponudba bila še privlačnejša, smo za vas pripravili i degustacijo 5 vin in domačih specialitet v vinarni Pavlomir.

Preživite pomladanski oddih z družino v čudovitem okolju indoživite pravi Kvarner. Na voljo so vam peščene in prodnate plaže in različnešportne ter zabavne aktivnosti. Tudi za mlade bo poskrbljeno, saj kraj ponujabogato izbiro braov in diskotek, čez dan pa lahko uživate na plažah in vadrenalinskem parku. Ljubitelji narave boste na svoj račun prišli ob dolgihsprehodih ob morju, poskusite pa se lahko v kolesarjenju, potapljanju, jadranjuin drugih športnih aktivnostih.

Jadran d.d. predstavlja osnovo razvoja crikveniškega turizmain hotelirstva ter spaja najboljše – tradicijo, izkušnje in prijazno osebje –nudi pa vse, kar je potrebno za popoln oddih na tem področju Hrvaške. Vsihotelski objekti te grupacije se nahajajo na izjemnih lokacijah v neposrednibližini morja in plaž. Hoteli so znani po najboljšem razmerju med ceno inkvaliteto. Hotel Varaždin se nahaja v slikovitem obmorskem mestecu Selce, zakaterega je značilna stoletna turistična tradicija, številna kulturno-zabavnadogajanja v poletnih mesecih, urejene plaže in čudovito sprehajališče, kipovezuje Selce in Crikvenico. Hotel je zgrajen leta 1971, obnovljen pa je billeta 2008. Posebnost, ki daje hotelu njegov šarm je kombinacija tradicionalnegain sodobnega sloga. Hotel razpolaga s 175 velikimi sobami, obogaten pa je znotranjim in zunanjim bazenom, aperitiv barom s teraso, klimatizirano restavracijo,trgovino s spominki, turistično agencijo ter animacijo v poletnih mesecih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.