Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HRVAŠKA - RABAC: 60% poposta za najem luksuzne vile z montažnim zunanjim bazenom: 1x nočitev za do 6 oseb - TERMIN OD 01.06. DO 30.06.2015; VILLA ST. NIKOLA****

HRVAŠKA - RABAC: 60% poposta za najem luksuzne vile z montažnim zunanjim bazenom: 1x nočitev za do 6 oseb - TERMIN OD 01.06. DO 30.06.2015; VILLA ST. NIKOLA****

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VILLA ST. NIKOLA****


Oddih boste lahko preživeli v prečudoviti Vili odmaknjeni od mestnega vrveža. Vila ima 2 spalnici, dnevno sobo, polno opremljeno kuhinjo ter 3wc-je. Stoji na samem in vsebuje 10 000 m2 lastnega zemljišča tako, da boste lahko uživali v pravem miru. Na razpolago imate tudi teraso in žar za peko kjer boste lahko priredili pravi piknik. Vila je od Rabca in s tem tudi plaže je odaljena 10km.

RABAC - idilično ribiško mestece leži v majhnem zalivu ob samem vznožju strme vzhodne istrske obale. Zahvaljujoč se svojemu čistemu morju in lepim peščenim obalam, se je Rabac hitro razvil v turistično mesto z vrsto hotelov in pripadajočimi objekti, kjer boste preživeli miren oddih. Istrsko mesto, kjer ne manjka izvrstne hrane in gostoljubnih domačinov. Privlačnost Rabca je v njegovi razgibani obali in zeleni notranjosti prepredeni z vinskimi potmi.

Izredno gostoljuben in vedno poln presenečenj tudi za tiste, ki se leta in leta vračajo v njegov objem, z bogato ponudbo za preživljanje pestrih počitnic - vse to je Rabac!

Plačajte le 100,00 € namesto 250,00 € za najem luksuzne vile z zunanjim bazenom in preživite miren oddih v družbi prijateljev ali družine!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.