Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MIRABILANDIJA in po želji vodni park MIRABEACH – nepozaben 2 dnevni izlet ZA VSE GENERACIJE s Turistično agencijo JAZON-6

MIRABILANDIJA in po želji vodni park MIRABEACH – nepozaben 2 dnevni izlet ZA VSE GENERACIJE s Turistično agencijo JAZON-6

43%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>NESKONČNA ZABAVA, ADRENALIN IN IZLET! 
Prve pomladne dni popestrite vam in vašim otrokom v zabaviščnem parku Mirabilandiji v Italiji! 
Zabaviščni park Mirabilandija se razprostira na površini okrog 30.000 m2 od tega cca. 10.000 m2 pripada vodnemu delu, ki se imenuje 'Mirabilandia Beach'. Obiskovalce vseh starostnih kategorij navdušujejo številne atrakcije med katerimi je tudi največji evropski Roller coster - vlak smrti, adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare – tako, da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne.
Ponudba vsebuje:
- 2-dnevno vstopnico v doživljajski park Mirabilandija - PRVOMAJSKE POČITNICE - 20.06.2015 ali 11.06.2015
- 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*** na romanjolski rivieri
- avtopbusni prevoz
- turistično spremljanje
- organizacijo potovanja
- DDV, vse cestnine, parkirnine
- osnovno nezgodno zavarovanjePROGRAM
1. dan: LJUBLJANA – MIRABILANDIJA
Zbirališče udeležencev potovanja na parkirišču Dolgi most v Ljubljani in odhod ob 4.00 zjutraj. Vožnja mimo Benetk in Ravenne v zabaviščni park Mirabilandija, kjer Vas pričakuje kar 44 atrakcij in adrenalinskih doživetij. Spust s splavi po brzicah Rio bravo, nori spust s čolnom čez 27 m visoki slap Niagara, drugi najvišji vrtiljak v Evropi, skoki s stolpa, prosti pad, I Speed (od 0 – 120 km v 2,2 sekundah), izstrelitev... Ne prezrite najvišjega evropskega adrenalinskega vlaka smrti – »Katun roller coster«. Seveda pa je poskrbljeno tudi za najmlajše obiskovalce, ki si bodo park lahko ogledali z panoramsko železnico in se zabavali na njim prilagojenih atrakcijah. Uživali boste pri ogledu številnih predstav, med katerimi je najbolj znana kaskaderska predstava »Policijska akademija«, čeprav tudi akrobatski skoki v bazen in plesni nastopi niso kar tako. Zvečer prihod na »romanjolsko« riviero. Nastanitev v hotelu in nočitev. 
2. dan: MIRABILANDIJA– LJUBLJANA
Po zajtrku odhod nazaj v zabaviščni park Mirabilandija, kjer se bo zabava za vse generacije nadaljevala do popoldanskih ur. Ob 18.00 odhod proti Sloveniji in prihod domov v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.