Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sproščujoča KLASIČNA MASAŽA celega telesa v Eleni Studiu v Medvodah

Sproščujoča KLASIČNA MASAŽA celega telesa v Eleni Studiu v Medvodah

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Naporni dnevi, stres, konstantno hitenje...ustavite se! Ptrebujete masažo s pomočjo katere se boste lahko sprostili in "regenerirali"!
KLASIČNA MASAŽA
Masaža je staro naravno "zdravilo" in človek jo kot zdravilo uporablja stoletja. Sedaj v modernem času ji pripisujemo vse večji pomen.
Masaža pomaga pri glavobolu, nespečnosti, preutrujenosti, napetosti, bolečinah v mišicah, sklepih in veznem tkivu. 
Pozitivno deluje na psiho, izboljšuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na psihofizično počutje, telo se hitreje regenerira in izloči odpadne snovi iz telesa. 
Masaža je tudi odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita.
Kako poteka masaža
Masažo začnemo na hrbtu. Za natančno obdelavo hrbta potrebujemo 30 min. Zmasiramo mišice vratu, ramen, nadlahti, hrbta do trtice in kolka. Mišice sprva pogladimo in otremo, segrejemo in pregnetemo. S posebnimi prijemi v predelu lopatic in ledvenem delu hrbtenice izvedemo manipulacijo. Sklepe s hitrimi gibi ogrejemo, mišice pa še izžamemo, stresemo in rahlo potolčemo. Masažo hrbta zaključimo z gladenjem.
Potem pogladimo noge zadaj in pričnemo z masažo stopala. Z gladenjem ogrejemo skočni sklep in Ahilovo tetivo. S prijemi po običajnem vrstnem redu obdelamo mečne in stegenske mišice. Ko sta hrbet in nogi zmasirani, se obrnete. Masiramo nogo spredaj: Obdelamo mišice narti, prstov, gleženj, refleksnecone, mišice goleni, koleno in stegenske mišice.
Potem se lotimo masaže rok: Roko pogladimo v smeri proti srcu, obdelamo mišice in refleksne cone na prstih, dlaneh in zapestju. Sledi masaža mišic v podlahti in nadlahti.
Masiramo najprej hrbet, vrat in ramena, potem noge zadaj, stopala, noge spredaj in nazadnje roke. Bolečim predelom se posvečamo tako, da z gladenjem, otiranjem, gnetenjem, tleskanjem, stresanjem, izžemanjem, segrevanjem.... vtiramo balzame za izboljšanje prekrvavitve in hitrejšo regeneracijo. Telesni tekočini kri in limfo tiščimo s posebnimi, nekoliko močnejšimi prijemi v smeri proti srcu. Seveda ne pozabimo na refleksne cone na dlaneh in stopalih. Posebno pozornost posvečamo odpravljanju bolečin v mišicah, vezivnem tkivu in sklepih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.