Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - OTOK BRAČ: 50% popusta na 1x nočitev za do 6 oseb v apartmajskih hiši s pogledom na morje; Apartmaji Janez

HRVAŠKA - OTOK BRAČ: 50% popusta na 1x nočitev za do 6 oseb v apartmajskih hiši s pogledom na morje; Apartmaji Janez

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


OTOK BRAČ - Apartmaji Janez


Preživite počitnice s prijetno mediteransko klimo v Apartmajih Janez na prečudovitem otoku Braču!

Nova hiša, v kateri so štirje apartmaji ima velik parkirni prostor, manjši frizerski salon, na vrtu pa otroške gugalnice. Od centra mesta je oddaljena 10-15 minut. Vsi apartmaji imajo zraven vsega potrebnega seveda še ločen vhod, nov interier, satelitsko TV in možnost uporabe skupne pralnice perila. Po potrebi je v apartmajih, ki so bolj izpostavljeni soncu nameščena klima naprava, v prostornejših apartmajih pa tudi pomivalni stroj. Iz vsakega apartmaja je pogled na morje in na obalo Dalmacije.

Postira je krasno malo dalmatinsko mestece na otoku Braču, oddaljeno le 8 minut vožnje z avtomobilom od Supetarja, do koder se pripeljete strajektom iz Splita. Mesto prav zaradi svoje majhnosti ponuja turistom mir in užitek tako na plaži, kot tudi ob sprehodih po "rivi", na jutranji kavici, ob večernem dalmatinskem vinu ali prošeku v enem izmed bližnjih lokalov.

Več o apartmajih Janez si lahko ogledate v video posnetku - KLIKNI TUKAJ!


V zalivu je plaža posipana z drobnim kamenjem in je od hiše oddaljena 5-7 minut hoje. Deskarski hrvaški raj Bol je oddaljen približno pol ure vožnje na nasprotno stran otoka. Ob plaži in nad njo je dovolj prostora za počitek v senci pod drevesi, z manjšim barom ob plaži pa je poskrbljeno tudi za odžejanje. V bližini sta tudi dve peščeni plaži in sicer MALA LOZNA , ki je na nasprotni strani mesta, oddaljeno kakšne 3 minute vožnje z avtom in LOVREČINA, oddaljena 10 minut vožnje z avtom, ki je posebnost med plažami na hrvaškem primorju. Na obali, kakšnih 10 metrov od plaže v globini cca 1m je izvir sladke vode. Mešanje slane in sladke vode daje prav poseben vizualen in čuten učinek. Izgleda kot mešanje prozornega olja z vodo, hkrati pa se hladna sladka voda s slano in ogreto morsko meša po plasteh in hladi ter obenem greje telo, odvisno pač od plasti na posamezni višini vode. Turisti si zanimivost hodijo ogledovat iz vsega otoka in celotne Dalmacije.

Otok Brač je s svojo Vidivo goro najvišji otok v Jadranskem morju. Na tej gori so med drugo svetovno vojno ubili sina Winstona Churchila, ko je pomagal domačim vojakom. Z dolžino 40 km in širino 13 km je Brač največji otok na hrvaški obali. Otok je naseljen nekaj stoletij, bili pa so najdeni tudi ostanki pračloveka v jami Kopačina. Podnebje je tipično mediteransko. Poleti sonce si je od 9 do 12 ur na dan. Brač leži na enem od najbolj sončnih območij, ima okoli 2700 sončnih ur na leto. Povprečna temperatura poleti je 24 stopinj, pozimi pa 8,6.

Vredno ogleda:
  • Puščava Blaca: gradila se je postopoma. Najprej je nekaj menihov nastanilo jamo, in zgradilo nekaj koč. Leta 1551 so prebivalci kopnega bežali pred Turki in si tukaj našli zatočišče. V trdnjavi Blaca je več generacij menihov razvilo svojo kulturo. Zadnji od menihov je bil Niko Milčevič, ki je umrl leta 1963.
  • Zmajeva jama: največja uganka je čas njenega nastanka. Relief predstavlja boj med dobrim in zlim.
  • Vidova Gora: je visoka 778 metrov in ponuja prelep razgled na okolico, otoke in Italijo. Muzej o otoku Braaču se nahaja v naselju Skrip.

Plačajte le 45,00 € namesto 90,00 € za počitnice s prijetno mediteransko klimo v Apartmajih Janez na Otoku Brač!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.