Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Revolucionarni parni čistilec Steam Mop X6 (72%)

Revolucionarni parni čistilec Steam Mop X6 (72%)

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Revolucionarni parni čistilc za vaš dom Steam Mop X6

Čisti in razkužuje z močjo pare - šest funkcij v eni napravi - varna uporaba brez kemikalij!

Kako deluje parni čistilec Steam Mop X6?
Parni čistilec Steam Mop X6 je novodobna parna čistilna naprava, ki čisti in razkužuje vse površine vašega doma le z vodo, ki jo uparjevalnik spremeni v paro. Keramične površine, kamen, linolej ali parket očisti z enim samim potegom! Ker naprava za svoje delovanje potrebuje le vodo, boste prihranili ogromno denarja za čistila in kemikalije, ki ste jih uporabljali do sedaj. Vsi prostori vašega doma bodo s to učinkovito čistilno napravo očiščeni in dezinficirani v krajšem času, kot bi to opravili z metlo, krpo in čistili. Steam Mop X6 bo tako prepričljivo prihranil vaš čas in denar!

Neverjetna parna čistilna naprava Steam Mop X6 ima integrirani uparjevalnik, ki poveča čistilno moč vode in vaš celoten dom osveži, razkuži in očisti s paro. Na čistilni glavi se namesti krpe iz mikrofibre, ki še dodatno pripomorejo k učinkovitosti, saj se na njih ujamejo še najmanjši umazani delci. Umazanija in madeži so postali mala malica za ta najbolj učinkovit parni čistilec na trgu.

Steam Mop X6 omogoča 6 različnih načinov uporabe:
  • S čistilno metlo z veliko trikotno glavo očistite velike površine kot so talne obloge vseh vrst.
  • Ko iz ročaja naprave enostavno odvijete ročaj, dobite ročni čistilec, s katerim se lahko lotite tudi manjših površin, kot so: umivalniki, pečice, nape ali igrače.
  • Z nastavkom za preproge osvežite in razkužite vaše preproge.
  • S posebnim nastavkom za oblačila lahko povsem brez truda z močjo pare polikate ali razkužite zmečkane tkanine.
  • Velike steklene površine, kot so okna, balkonska vrata, ali steklene površine v kopalnici bodo brezhibno čiste z uporabo nastavka za čiščenje stekel.
  • Z nastavkom za zunanje čiščenje pa boste tudi bolj grobe zunanje površine očistili povsem z lahkoto, saj ima parni čistilec moč 1250 W.

Je vaša želja da bo vaš dom čist vi bi pa za čiščenje porabili malo časa?
Za vas imamo pravo rešitev, ki bo prihranila tako vaš dragoceni čas, kot tudi denar! Neverjetni parni čistilec Steam Mop X6 je novodobna rešitev za vse gospodinje, saj omogoča povsem enostavno čiščenje in razkuževanje vašega doma, brez nepotrebnega drgnjenja in uporabe agresivnih in zdravju ter okolju škodljivih kemikalij.

Parni čistilec ima namreč posebni uparjevalnik, ki v le 15 sekundah segreje vodo in jo ob vašem pritisku na gumb sproži skozi eno od priloženih šob ali nastavkov. Ker ima 6 različnih načinov in možnosti za uporabo, ga lahko uporabite za kompletno čiščenje vašega doma, vse pa opravite kot bi mignil! Z gumbom lahko regulirate moč pare, ter jo tako prilagodite čiščenju občutljivejših površin ali trdovratnejšim madežem. Velika izbira priloženih nastavkov pa vam z lahkoto omogoča prehajanje med različnimi površinami v vašem domu.

S parnim čistilcem Steam Mop X6 ne boste porabili niti evra več za nepotrebna čistilna sredstva in prispevali velik delež k varovanju okolja!

Si želite da bo vaš dom brez umazanije in neprijetnega vonja?
Vsi dobro vemo, da je kombinacija vlage in toplote pravi raj za razvoj mikroorganizmov, ki se veselo razmnožujejo in ogrožajo vaše zdravje. Kopalnica in kuhinja sta tako najbolj na udaru, zato je pomembno, da pri čiščenju teh prostorov posebno pozornost namenite razkuževanju in ne le vidnim madežem.

S parnim čistilcem Steam Mop X6 boste vse površine v kopalnici ali kuhinji povsem enostavno očistili in hkrati tudi razkužili brez uporabe enega samega čistila. Moč pare, ki doseže tudi najbolj trdovratno umazanijo v WC školjkah, pobeli počrnele fuge med ploščicami in povsem brez truda odstrani vodni kamen na pipah in keramiki, hkrati pa odstrani tudi zamaščene obloge v vaši pečici, vas bo povsem navdušila!

Ko boste enkrat poskusili čiščenje in razkuževanje vašega doma s parnim čistilcem, ne boste nikoli več posegli po krpah in čistilnih sredstvih, vaš dom pa ne bo nikoli več zaudarjal po umazaniji!

Si želite čist pogled skozi vaša okna in očistiti vaše stranske zavese?
Na to lahko sedaj mirno pozabite, saj je tu za vas vaš novi čistilec Steam Mop X6, ki bo s posebnim nastavkom s krpo in močjo pare okna očistil v rekordnem času! Le zamenjajte nastavek in potegnite po steklu – z eno samo potezo bodo okna brezhibno čista! Nobenega drgnjenja, plezanja po stolih ali lestvah, saj ima Steam Mop X6 dolg teleskopski ročaj in je izredno lahek, zato ga lahko brez posebnega truda uporabljate tudi pri težje dostopnih višinah. Z enostavno zamenjavo nastavka za stekla z nastavkom za oblačila, pa lahko hkrati osvežite in razkužite tudi težke zavese. S paro boste uničili vse pršice in druge mikroorganizme, ki se lahko nahajajo v tkaninah in bo tako vaš dom postal čisto in zdravo okolje za vas in vašo družino.

Zato ne čakajte in si zagotovite čist in zdrav dom še danes!

V kompletu dobite:
  • 1x parni čistilec Steam Mop X6
  • 1x trikotna glava za talne površine
  • 1x brizgalna šoba
  • 1x brizgalna šoba za ročni čistilnik
  • 1x merilna posodica
  • 1x nastavek za preproge
  • 2x krpi (1 bombaž, 1 pliš)
  • 1x nastavek za čiščenje stekel s krpo
  • 2x okrogli krtački (1 najlonska, 1 kovinska)
  • 1x podaljšek za ročni čistilnik
  • 1x krpa za brisanje prahu
  • 1x navodila za uporabo

Plačajte le 66,36 € namesto 237,00 € za revolucionarni parni čistilec Steam Mop X6, s pomočjo katerega bo vaš dom zasijal!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri