Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - TERME ČATEŽ: 56% popusta na Paket oddiha 2015 med vikendom: 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + neomejeno koriščanje savn + 2 celodnevni vstopnici za Terme Čatež; HOTEL ČATEŠKI DVOREC

SLOVENIJA - TERME ČATEŽ: 56% popusta na Paket oddiha 2015 med vikendom: 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi + neomejeno koriščanje savn + 2 celodnevni vstopnici za Terme Čatež; HOTEL ČATEŠKI DVOREC

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Čateški dvorec****


Se tudi vi nenehno trudite, da bi se kar najbolje odrezali v službi, doma, na faksu in še kje? Tudi vi iz vsake priložnosti naredite dogodivščino, ki se vam vtisne v spomin in srce? Za vse vas, ki se nenehno trudite, da bi ustregli vsem zahtevam sodobnega življenja, imamo za vas vrhunski oddih in predvsem sporstitev, kjer boste v ospredju vi!

Vrhunski oddih za vas in vam drago osebo v hotelu Čateški dvorec z vključenim enkratnim vstopom v terme Čatež, savno in polpenzionom! Povabite vam drago osebo, ne pozabite na kopalke, in se odpeljite čez hribe in doline v prelepi del Slovenije, kjer vas bodo čakali vaši trije novi prijatelji: razvajanje, počitek in sprostitev. Zagotovo se boste dobro razumeli.

Današnja ponudba vključuje tridnevno razvajanje v hotelu Čateški dvorec za 2 osebi, vključen polpenzion, savno in tudi enkraten vstop v kompleks bazenov Term Čatež za 2 osebi. Plavanje in uživanje v vodnih aktivnostih vas bo zagotovo napolnilo z energijo. V rimski savni pa boste prečistili in sprostili telo. Tri dni pestrega sproščanja vas zagotovo ne bo pustilo ravnodušno. Prepustite se objemu savn in bazenov ter doživite čudovit oddih le kakšno uro stran od Ljubljane.

Presenetite svojo boljšo polovico in jo odpeljite na lepše!

Plačajte le 149,00 € namesto 338,00 € za tri dnevno razvajanje v Hotelu Čateški dvorec in se spostite  v svetu savn in bazenov!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.