Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - TANDEMSKI POLET: 50% popusta na tandemski polet z jadralnim padalom za 1 osebo; Društvo jadralnih padalcev Polet Nova Gorica

SLOVENIJA - TANDEMSKI POLET: 50% popusta na tandemski polet z jadralnim padalom za 1 osebo; Društvo jadralnih padalcev Polet Nova Gorica

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Društvo jadralnih padalcev Polet Nova GoricaTandem poleti z jadralnim padalom

Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, kar želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom.

VarnostVsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Posebno pozornost posvečajo ugodnim vetrnim razmeram, ne samo zaradi varnosti pač pa tudi zato, da lahko postrežejo s kar največ užitkov ob letenju.

Dolžina poletaVsi tandemski piloti so navdušeni letalci, zato poskušajo v zraku ostati tako dolgo, kot je le mogoče. Vse je odvisno od vremena in termike, tako lahko polet traja od 15 do 45 minut.

Priporočajo vam tudi, da s pomočjo fotografije trajno ohranite prelep razgled na svet s ptičje perspektive. Na vašo željo lahko fotografiranje prevzame tudi pilot, tako imate priložnost, da posname tudi sliko vas v zraku.

Vzletna mestaZa vzletno mesto poleta s tandemom se dogovorite kakšen dan pred poletom, upoštevajo vaše želje, kje in kdaj bi radi leteli. Možni so vsi štarti v Sloveniji, najpogosteje pa uporabljajo štart Lijak, Kovk in Čaven.

Polet v tandemu je lahko tudi zelo lepo darilo. Mogoče ste kdaj v zagati in ne veste, kaj bi podarili ob različnih priložnostih. Rešitev je, naročite darilni bon za tandemski polet. Vse kar potrebujete je le dogovor glede termina in športno obleko.

Plačajte le 56,00 € namesto 112,00 € za tandemski polet z jadralnim padalom in preizkusite svoje letalne sposobnosti ter si oglejte Slovenijo iz ptičje perspektive.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.