Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HRVAŠKA - CRIKVENICA: 42% popusta na 2x nočitev za 4 osebe + brezplačno bivanje za otroke do 4. leta; Apartmaji Sv. Jakov - Jadranovo

HRVAŠKA - CRIKVENICA: 42% popusta na 2x nočitev za 4 osebe + brezplačno bivanje za otroke do 4. leta; Apartmaji Sv. Jakov - Jadranovo

43%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Sv. Jakov


Privoščite si vrhunski odklop od vsakdana v Apartmajih Sv. Jakov**** v Jadranovem!

Naj vas pritegne to čarobno mesto, ki vas bo navdušilo!


Čarovnija modrega in zelenega je točno tisto, kar krasi to čudovito jadransko mesto v Crikvenici. Sprehod po borovem gozdu ob obali ali zeleno zaledje z lepimi sprehajalnimi in pohodniškimi potmi, je prizor, ki popolnoma opisuje Jadranovo. Zaščiteni zalivi, ki so bili nekoč zatočišče rimskih trgovskih ladij, so danes ena največjih lepot, ki privablja turiste.

Apartmaji so 50 m od morja, 5 km od centra Crikvenice v zelenem pasu ob borovem gozdu, s teraso, klimo, vrhunsko notranjo opremo, internetom, televizijo in parkirišči. V prelepi vili so na voljo štirje apartmaji s terasami in prav vsi imajo pogled na morje. Za tiste, ki iščejo bolj rekreacijsko privlačne počitnice, to območje ponuja tudi številna igrišča za nogomet, odbojko, košarko, tenis in rokomet.

Plačajte le 150,00 € namesto 260,00 € za oddih v Crikvenici in si dovolite biti začarani v prelepem mestecu ob morju v družbi najdražjih!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.