Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

71,3 % popusta na IPL trajno LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC na predelu MALI BIKINI ali OBE PAZDUHE, v Escada studiu, LJ

71,3 % popusta na IPL trajno LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAČIC na predelu MALI BIKINI ali OBE PAZDUHE, v Escada studiu, LJ

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Odstranjevanje dlak z IPL-tehnologijo se je izkazalo za zelo učinkovito, z njo povprečno uničimo 80 – 90 % dlak.
 **OSTALE ODLIČNE PONUDBE V STUDIU ESCADA, LJUBLJANA**
89,3% popusta na trajno lasersko odstranjevanje dlačic z IPL+RF tehnologijo za OBE NOGITA PONUDBA ZAJEMA: Lasersko odstranjevanje dlačic MALI BIKINI ali OBE PAZDUHE, z IPL+RF tehnologijo.
Da zagotovimo trajno depilacijo, je potrebno postopek laserske epilacije večkrat ponoviti priporočamo od 6-8 tretmajev, tako da laser lahko deluje na vse dlačice v fazi rasti, svetujejo pa vam tudi pravilno nego kože nekaj dni po tretmaju. Časovni interval med dvema tretmajema je približno 3 do 6 tednov.
Z aparatom IPL+RF dosegamo še boljšo kakovost naših storitev, rezultati so še boljši, uspešno pa lahko odstranimo tudi sive, rdeče in svetle dlačice. Nadležno britje, voskanje in ponavljajoče se depiliranje bo lahko pozabljeno. Vedno bolj razširjena in uporabljena je namreč laserska tehnologija IPL+RF.
(IPL+RF) naprava je boljša od običajne IPL naprave ker je radiofrekvenca dodaten vir energije, ki omogoča bistveno boljše rezultate z manj tveganja.
Na učinkovitost laserja lahko vpliva tudi hormonsko stanje posameznika (npr. stanje PCO – policistični ovariji).
Nega kože po tretmaju ! Zjutraj: Uporabite blago milo ter hladno prevreto vodo za čiščenje kože, nanesite kremo z vitaminom C, nanesite kremo za sončenje s čim bolj naravno sestavo. Zvečer: Očistite kožo, nanesite kremo, ki zagotavlja koži vlažnost. Odsvetujemo sončenje 2 do 3 tedne po posegu in uporabo agresivnih mil ali krem, sicer pa je nega kože takšna, kot ste vajeni. Časovni interval med dvema tretmajema je približno 3 do 6 tednov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.