Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 58% popusta na 1x Vacustep 30 minut – Hitrejše hujšanje, izguba celulita, ter odvečne maščobe, na najbolj kritičnih predelih; Kala Studio

LJUBLJANA: 58% popusta na 1x Vacustep 30 minut – Hitrejše hujšanje, izguba celulita, ter odvečne maščobe, na najbolj kritičnih predelih; Kala Studio

58%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


KALA STUDIO
Vacustep – Hitrejše hujšanje, izguba celulita, ter odvečne maščobe, na najbolj kritičnih predelih


Dober izgled je pomembnejši kot kdajkoli prej. Dobro je vedeti, da lahko veliko naredite zase. Z Vacu Stepom so specialni lepotni popravki mogoči na nežen način, posebno dober vpliv pa ima na problematična mesta, to so trebuh, boki, stegna in zadnjica. Neestetske vdolbine (celulit) in druge kozmetične nepravilnosti na problematičnih mestih se lahko z Vacu Stepom že po nekajkratni uporabi izboljšajo in po večkratni uporabi popolnoma izginejo. Koža postane napeta in gladka.

S pomočjo treninga z Vacu Stepom trpljenje postane preteklost, stranke, ki imajo prve treninge že za seboj, poročajo, da se počutijo bolje, predvsem pa, da se je obseg telesa zmanjšal za nekaj centimetrov in da se je celotna podoba kože zelo izboljšala. Je to res mogoče? In kako?V aparatu se tvori vakuum, ki povzroča podtlak. Pri lažjem gibanju reagirajo mišice z nadtlakom.

Posledica: maščobno tkivo je močno prekrvavljeno, koža se napne, maščobe se aktivno razgrajujejo, pomarančna koža izginja. Predpogoj je, da veliko pijemo (vodo, nesladkan čaj, sirotko) in ne jemo mastne hrane. Trening z Vacu Stepom je dobra alternativa liposukciji in je primerna za osebe, ki se ne ukvarjajo redno s športom.

V kolikor se uporabniki Vacu Step-a držijo priporočenega programa treninga, to pomeni 20 enot treninga v roku 4 tednov in če se prehranjujejo v skladu z priporočili salona, strankam garantiramo uspeh.

Plačajte le 7,60 € namesto 18,00 € za Vacustep – Hitrejše hujšanje, izguba celulita, ter odvečne maščobe, na najbolj kritičnih predelih!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.