Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA in TRZIN: 67% popusta na 60 minutno vlažilno nega obraza: encimski piling in globinsko čiščenje obraza + oblikovanje obrvi; Lepotni salon Holos

LJUBLJANA in TRZIN: 67% popusta na 60 minutno vlažilno nega obraza: encimski piling in globinsko čiščenje obraza + oblikovanje obrvi; Lepotni salon Holos

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepotni studio Holos
Vlažilna nega obraza

Povrnite svoji koži na obrazu gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepoto.

Zaradi različnih dejavnikov, ki negativno vplivajo na našo kožo, ji odvzamejo lesk in vlago, je priporočljivo pravilno in redno skrbeti za njo. Izjemna vlažilna nega dvigne nivo vlage v koži, zmanjša zategnjenost kože, zgladi groba in luskasta področja in koži podari ponoven občutek svežine, jo zgladi in ji daje mladosten videz. Pri vlažilni negi obraza najprej začnejo z globinskim čiščenjem. Nato se izvede encimski piling, nanos vlažilne maske in nanos seruma. Vse skupaj zaključijo še z oblikovanjem obrvi.

Vaš obraz si zasluži pozornost, saj je prav na vsakem koraku izpostavljen zunanjim vplivom. Pokažite odlično gesto hvaležnosti in mu namenite 60-minutno nego z vrhunsko kozmetiko v Lepotnem studiu Holos.

Poskrbite za svoj obraz in pripravite kožo na poletje. Usposobljene kozmetičarke vam bodo pomagale izboljšati videz kože in poskrbele, da bo vaš obraz pripravljen na tople poletne dni in noči.

Plačajte le 19,90 € namesto 60,00 € za vlažilno nego obraza in privoščite svoji koži na obrazu tretma, ki si ga zasluži.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.