Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BENETKE – čudovito mesto na vodi - odhod iz Sežane, Ljubljane, Celja, Novega mesta in Maribora

BENETKE – čudovito mesto na vodi - odhod iz Sežane, Ljubljane, Celja, Novega mesta in Maribora

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Benetke - mesto med morjem in nebesi, polno mistike ter razpeto med resničnostjo, domišljijo in sanjami, s svojimi neštetimi ozkimi ulicami, mostovi in kanali predstavlja odlično izhodišče za nepozaben dan!
Nagradite se z lepim enodnevnim izletom, polnim zanimivih zgodb o najbolj nenavadnem in razuzdanem mestu na svetu, ki vam jih bodo pričarali izkušeni vodniki. To je lahko priložnost tudi za lepo darilo za vam drage osebe. 
Ponudba 1 zajema (19,90€):
- Enodnevni izlet v Benetke za eno osebo - ODHOD IZ SEŽANE
Ponudba 2 zajema (25,90€):
- Enodnevni izlet v Benetke za eno osebo - ODHOD IZ LJUBLJANE
Ponudba 3 zajema (30,90):
- Enodnevni izlet v Benetke za eno osebo - ODHOD IZ CELJA in NOVEGA MESTA
Ponudba 4 zajema (33,90€):
- Enodnevni izlet v Benetke za eno osebo - ODHOD IZ MARIBORATrg sv. Marka je še vedno najbolj obiskan trg na svetu in tam se bomo največ zadržali. Na milijone tujih in domačih obiskovalcev že nekaj desetletij ustavi svoje korake prav tam. Mestno jedro se lahko pohvali z baziliko svetega Marka z bizantinskimi kupolami; na eni strani je zvonik, piazetta pred doževo palačo in zaliv svetega Marka, na drugi pa stolp z uro in piazetta dei Leoncini, ki je dobila ime po rdečih marmornatih levih. Severni del trga omejuje Procuratie Vecchie, kjer so nekoč bili uradi uprave Beneške republike in na južnem delu stoji nekdanja administrativna stavba Procuratie Nuove. V pritličju obeh pa se vrstijo arkade s trgovinami in bari, v katerih sta rada posedala tudi Byron in Dickens. In za posladek, se bomo za nekaj trenutkov prepustili čisto pravemu gondoljerju, ki nas bo s posebno plavajočo gondolo popeljal skozi kanalsko ožino Campo del Traghetto - Calle Lanza. Toliko, da bomo naredili kakšno fotko, začutili Benetke tudi s te plati in si morda v neposredni bližini pogledali baziliko Santa Maria della Salute. Imate tudi možnost ogleda moderne galerije Peggy Gugghenheim.
PROGRAM
Ljubljana – Lido di Jesolo - Benetke
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest.
Vožnja v Italijo, nato po avtocesti proti Benetkam. Po prihodu na Punta Sabbioni bo sledila vožnja z ladjo v Benetke. Na Markovem trgu si bomo ogledali zunanjščine mogočnih palač, ki obdajajo trg, slovito Doževo palačo z zanimivim kiparskim okrasjem in Mostom vzdihljajev ter cerkev sv. Marka. Po ogledu skupni sprehod do mostu Rialto, ki velja za enega najslikovitejših mostov na svetu. Sledilo bo nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Nato se bomo vrnili na Punte Sabbioni.
Vožnja po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.
Preživite čudovit dan v romantičnem mestu, kjer se boste sprostili in začutili kako se domišljija, resničnost in sanje prepletajo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.