Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MIKRO VILLAGE HOTEL, Kreta, Grčija - 245 EUR - 7x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

MIKRO VILLAGE HOTEL, Kreta, Grčija - 245 EUR - 7x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x zajtrk za 2 osebi

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Mikro Village se nahaja 1,5 km od centra Agios Nikolaos na vzhodnem delu grškega otoka Kreta. Ta velik hotel ponuja privlačne bele stavbe z rdečo kritino, nahaja pa se sredi bujnih zelenih vrtov. Hotel ima pravljično zunanjo podobo. Izkoristite neverjetno Megabon ponudbo in se odpravite na nepozabno Kreto!

Vzemite si poletni oddih in se potopite v hladno grško morje, nato pa se sprostite ob hladni pijači ob bazenu. V bližini hotela se nahajajo tudi znane grške plaže, ki samo čakajo, da jih obiščete in preživite dan na obali.

Mikro Village Hotel ponuja 68 sob s petimi družinskimi sobami, 40 sob s pogledom na vrt in 28 sob s pogledom na zaliv Mirabello. Vse sobe so polno opremljene in nudijo vse, kar potrebujete za prijetno bivanje.

Hotel je miren kraj, idealen za sprostitev. Je odlična izbira za pare, prijatelje in družine, ki iščejo miren počitek, daleč od običajnega vsakdana. Agios Nikolaos ali Agio kot ga domačini imenujejo, ima 9500 prebivalcev in je glavno pristanišče. Agios je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Kreti. Kraj slovi po magičnem vijolično obarvanem sončnem zahodu.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.