Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Arena 4*: SPA oddih za 2 osebi v osrčju čudovite narave -41%

Hotel Arena 4*: SPA oddih za 2 osebi v osrčju čudovite narave -41%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

3 dni sproščanja v Energijskem wellness centru Arena z velikimi, udobnimi in svetlimi savnami na kar 400m2 površine. SPA oddih za 2 osebi z vključeno masažo ter nego obraza tokrat le 155 €, namesto 261 €. Ugodnost za kupce...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x osvežilna nega obraza (30 min),1x masaža hrbta (20 min),neomejen vstop v Wellness center Arena za oba,prost vstop v fitnes,brezplačna uporaba interneta WiFi,brezplačno parkirno mesto.30% popust na vstop v Wellness SPA center Habakuk.Pred hotelom so otrokom na voljo tudi igrala.OTROK do 6 let GRATIS.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 31.8.2015.Opis ponudbe
Hotel Arena 4*, umeščen na obronke Mariborskega Pohorja, si nadaja slogan »Udobje v naravi«, saj nudi veliko sončno teraso s pogledom na snežni stadion in gozdove ter wellness center z whirlpooli, savnami, počivališčem in fitness centrom. Poleg čudovitega wellness centra vam je na voljo velika restavracija, a la carte restavracija, zimski vrt in lobi bar.
Lega v naravi nudi popoln oddih za vse, ki ste željni aktivnega oddiha, čudovit wellness center pa za tiste, ki raje sproščate telo in duha. V Mestoidej paket je vključeno oboje – 3 dni se boste lahko neomejeno razvajali v wellness oazi, kjer so vam na voljo finska, parna savna, kromoterapevtska savna, toplotno-sevalna infra savna in prostori za sprostitvene programe ter nege obraza in telesa. Velike, sodobne, svetle in prijetne savne se razprostirajo na kar 400 m2 površine. V paket pa je vključena tudi masaža ter nega obraza.
Energijski wellness center Arena resnično nudi harmonijo čutnega ugodja, saj poleg čudovitih savn omogoča razvajatnje z energijsko podkrepljenimi wellness programi. V razkošju miru in sprostitve vam nudijo vodene programe savnanja, osvežitev energije z energijsko vodo s kristali in minerali, različne pilinge in obloge za prijetnejše savnanje ter beauty in masažne programe. Energijski wellness center Arena ponuja duševno in miselno sprostitev.
Kaj še čakate? Privoščite si 3-dnevno wellness sproščanje na čudovitem Pohorju. Plačajte le 155 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni SPA oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 155 €, namesto 261 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostalih 130 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija glede na razpoložljivost hotela na 02 23 44 333 ali booking@termemb.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 57, 2000 Maribor.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 130 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačilo: Turistična taksa: 1,27 €/osebo/dan. Otroci: do 6 let GRATIS, od 6 do 12 na osnovnem ležišču 30% popust, na dodatnem ležišču 50% popust. Dodatna odrasla oseba 20% popust. Dodaten obrok za odraslo osebo: 15 €, za otroka od 6 do 12 let: 9 €. Hišni ljubljenčki so dovoljeni z doplačilom: 15 €/dan.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Arena 4* Kontaktni podatki: 02 23 44 333, booking@termemb.si Lokacija ponudnika: Pot k mlinu 57, 2000 Maribor


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.