Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pobeg od vsakdana za 2 osebi v Moravskih Toplicah v Hiši Štorklja + celodnevno kopanje v Moravskih Toplicah

Pobeg od vsakdana za 2 osebi v Moravskih Toplicah v Hiši Štorklja + celodnevno kopanje v Moravskih Toplicah

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Apartmajska hiša Štorklja, je hiša, v kateri boste doživeli prijeten dopust sredi slikovitega in pristnega Prekmurja obogatenega z naravnimi vrelci termalnih voda.
Hiša Štorklja skriva 7 prostornih apartmajev, ki so okusno opremljeni in 2 prijetni sobi v katerih se boste počutili diskretno in udobno. V hiši je tudi manjši gostinski lokal s pestro ponudbo in drugimi dodatnimi storitvami, kar bo vaš dopust še dodatno popestrilo. Hiša Štorklja je locirana na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat.
Ob prihodu v Hišo Štorklja se se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe ali apartmaja. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem, ko se boste privajali na idejo o prijetnem oddihu, vam bomo na kratko predstavili vse posebnosti naše hiše in storitev, ki vam jih lahko ponudimo, prisluhnili vašim pričakovanjem in željam, ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.
Še niste prepričani?
Prekmurska harmonična podeželska slika vas vabi, da se sprehodite skozi »gorice«, vzdolž potokov in čez ravninska polja, da tečete vzdolž travnikov in skozi gozdove, ali se s kolesom zapeljete preko hribov, ki ponujajo prelepe razglede.
Izletniške in turistične kmetije ter veliko etnografskih prireditev omogočajo obiskovalcem srečanje s tradicijo severovzhodnega dela Slovenije, v domačih gostilnah pa lahko poleg vrhunskega vina pokušajo kulinarične posebnosti in specialitete regije.
Sodobne nomade v Prekmurju čaka tudi urejeno golf igrišče ter veliko term in zdravilišč.
Hiša Štorklja ponuja družinska in romantična gnezdeca, kjer boste našli vse potrebno za sproščeno in prijetno bivanje na dopustu. Prijazni, topli in romantični kotički, katere odlikuje prijeten ambient, se vam bodo vtisnili v spomin in vedno znova se boste z veseljem vračali v našo Štorkljo. 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.