Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odpravite bolečine z Bownovo terapijo, Ljubljana - Bežigrad, Slovenija - 20,00 EUR - Bownova terapija, Edinstvena avstralska manualna terapija

Odpravite bolečine z Bownovo terapijo, Ljubljana - Bežigrad, Slovenija - 20,00 EUR - Bownova terapija, Edinstvena avstralska manualna terapija

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poznate Bownovo terapijo?

Bownova terapija izhaja iz Avstralije, kjer jo je pred petdesetimimi leti razvil samouk Thomas Bowen (1916-1982). Avstralski vladi in širši avstralski javnosti je postal znan leta 1975, ko je vlada izvedla anketo o uporabi naravnega zdravljenja. Izkazalo se je, da je bil Tom med najbolj zaposlenimi in uspešnimi zdravilci v Avstraliji, saj je na leto pomagal tudi do 13.000 ljudem. 

Bownova terapija je lahko tudi preventivna relaksacija, saj blaži stres. Izkazala se je za učinkovito tudi kot podporna terapija pri zdravljenju alkoholizma in zasvojenosti. Takšna terapija se uporablja tudi pri lajšanju simptomov multiple skleroze in sindromov kronične utrujenosti, depresije, anksioznosti in neplodnosti. Pomaga tudi pri športnih poškodbah in poškodbah prometnih nesreč, bolečinah v vratu, glavobolu ali migreni. 

Terapija vam zagotavlja:

  • rešitev za odpravljanje ali znatno lajšanje bolečin
  • ponovno občutiti boljše fizično ravnovesje in lagodnost pri gibanju
  • občutiti višji nivo energije in življenjskega elana
  • občutiti hitrejše rezultate po terapijah, kot ste jih do sedaj

Bownova terapija naše telo ponovno “spomni”, kako učinkovito je lahko. Po njej se telesno in čustveno dobro počutimo. Naše telo bo močnejše, manj boleče, prožnejše in bolj sproščeno, kar se bo pri mnogih kazalo v izboljšani kakovosti življenja. Bownova terapija temelji na teoriji, da je telo somatično-energetska samouravnavna enota, ki  lahko že z minimalnimi zunanjimi dražljaji prične uravnavati porušeno ravnovesje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.