Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

APARTMENTS LAPAD, Dubrovnik, Hrvaška - 140 EUR - 2x nočitev v enosobnem apartmaju za 3 osebe (2+1), Brezplačen Wi-Fi

APARTMENTS LAPAD, Dubrovnik, Hrvaška - 140 EUR - 2x nočitev v enosobnem apartmaju za 3 osebe (2+1), Brezplačen Wi-Fi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Dubrovnik in uživajte v eni najatraktivnejših destinacij na hrvaški obali! Kultura, bogata zgodovina, izvrstne restavracije ter edinstvene naravne lepote in kristalno čisto morje – vse to je značilno za čudoviti Dubrovnik. Megabon vam ponuja nastanitev v lepo opremljenih apartmajih, v neposredni bližini zaliva Lapad, le 10 minut od starega dela Dubrovnika. 

Apartmaji Lapad se nahajajo v neposredni bližini ene najlepših promenad Dubrovnika, v zalivu Lapad. Od morja so oddaljeni le 200 m, na poti do tja pa boste lahko uživali v bogati ponudbi restavracij in kavarn ter parkov. V bližini se nahajajo pošta, banka, avtobusna postaja in nakupovalno središče. Apartmajska hiša sestoji iz enosobnega in dvosobnega apartmaja. Enosobni apartma, velikosti 36 m2, je primeren za 3 osebe (2+1) ter razpolaga s spalnico, kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo s kavčem in jedilnico ter balkonom s pogledom na luko Gruž. Opremljen je s klimo, TV-jem in internetom. Dvosobni apartma, velikosti 50 m2, je primeren za 5 oseb (4+1) ter razpolaga s dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo s kavčem in jedilnico ter balkonom s pogledom na luko Gruž. Opremljen je s klimo, TV-jem in internetom. 

Glavna dubrovniška ulica v starem mestnem jedru, Stradun, ima posmehljivo ime, ki izvira od Benečanov in pomeni veliko ulico. Razteza se v smeri vzhod-zahod, med dvojimi mestnimi vrati (Pilska in Piloška vrata) in dvema vodnjakoma (Veliki in Mali Onofrijev vodnjak). Tu lahko popijete osvežilno pijačo, se okrepčate in uživate v opazovanju mimoidočih ter utripu mesta. Med pomembnimi prireditvami na Stradunu ne pozabimo na slovesno procesijo ob prazniku sv. Vlaha (Blaža, 3. februar) in pričakovanje novega leta, ki sodi med 10 najprivlačnejših na svetu. Oglejte si dubrovniške znamenitosti, ki pričajo o veličastni zgodovini tega mesta, kot sta Onofrijeva vodnjaka, trdnjava Minčeta, palača Sponza ali pa se osvežite v kristalno čistem turkiznem morju na najbolj znani dubrovniški plaži Banje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.