Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terapevtska masaža z akupresuro, Ljubljana, Slovenija - 25,00 EUR - Terapevtska masaža v centru zdravja »Keter« (60 min), 45 minut masaže z akupresuro

Terapevtska masaža z akupresuro, Ljubljana, Slovenija - 25,00 EUR - Terapevtska masaža v centru zdravja »Keter« (60 min), 45 minut masaže z akupresuro

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste utrujeni, fizično ali čustveno izžeti? Imate občasneglavobole, težave s hrbtenico ali oslabljen imunski sistem? Avantbon vam v sodelovanjus kotičkom dobrega počutja Keter ponovno poveže duh, um in telo v harmoničnoceloto.

Terapevtskamasaža se izvaja s toplimi zeliščnimi olji, kateri so prilagojeni potrebamposameznika in njegovi  biološki  konstituciji (vata; pita; kapha). Sproščujočamasaža aktivira imunski sistem, pozitivno vpliva na razstrupljanje telesa (toksiniali zakisanost), oblikuje telo ter učvrsti kožo ter prebudi in poudari notranjomoč.Predajte se izkušenim strokovnjakom, ki bodo razvajali vaše telo in pomirilivaš um.

Terapevtska masaža z akupresuro je terapija, s katero aktivirajo energijske točke, ki telesu pomagajo vzpostaviti notranje in zunanje ravnovesje... Odlična je pri odpravljanju blokad na hrbtenici, mišicah in v telesu, aktivira vse kanale ob hrbtenici in s tem vzpostavlja notranje ravnovesje, aktivira razstrupljanje telesa, vzpostavlja hormonsko ravnovesje in deluje proti stresu. Izvaja se na podlagi tradicionalnih tehnik masaže (s toplimi zeliščnimi olji, izbranimi za vsakega posameznika in njegove potrebe). S terapijo ponovno aktivirajo in uravnovesimo vse notranje organe in s tem celotni organizem, izboljša tudi imunski sistem.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.