Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

5 dnevno potovanje v PARIZ - mesto LJUBEZNI in po želji Versailles in Eurodisney

5 dnevno potovanje v PARIZ - mesto LJUBEZNI in po želji Versailles in Eurodisney

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>PARIZ - svetovno metropolo, označujejo kot mesto ljubezni, mesto svetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odlične kulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Bienvenue!
 1. DAN: SLOVENIJA - FRANCIJA
Odhod avtobusa v poznih popoldanski urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Franciji, proti Parizu.
2. DAN: PARIZ
Po nočni vožnji bomo v Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Namestitev v hotelu, nato pa bomo obiskali nekaj pariških znamenitosti. Videli bomo Palačo Chaillot, Ecole Militaire, Hotel des Invalides, zvečer pa se po želji (doplačilo) povzpeli na Eifflov stolp ali pa se z ladjico popeljali po reki Seni. Nočitev.
3. DAN: PARIZ - VERSAILLES
Po zajtrku si bomo na potepu po mestu ogledali muzej Louvre, trge Concorde, Vendôme in Etoile, Slavolok zmage, opero, mestno hišo, mestni otok s katedralo Notre-Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bo čas za kosilo. Popoldan se bomo po želji odločili za izlet v Versailles (doplačilo) in si ogledali znamenit sončni dvorec kralja Ludvika XIV. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacré-Coeur, lahko pa bomo obiskali katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev.
4. IN 5. DAN: PARIZ / EURODISNEY - SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo ljubitelji zabave in avantur s hitro železnico (RER) ali z avtobusom odpeljali do zabaviščnega parka Eurodisney. Po želji bomo dan lahko preživeli tudi ob Seni, kjer se zadržujejo boemski umetniki, si vzeli čas za klepet ob kavici v čisto pravem pariškem “caféju” ali obiskali katerega od pariških muzejev in galerij. Zvečer slovo od Pariza in po nočni vožnji prihod v Slovenijo.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.