Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

IONIAN PARADISE APARTMENTS, Nidri, Lefkas, Grčija - 175 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

IONIAN PARADISE APARTMENTS, Nidri, Lefkas, Grčija - 175 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Brezplačen Wi-Fi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nidri je zadnjih 25 let najbolj znan turističnicenter na Lefkasu. Čudovite plaže in kristalno čisto morje, številne kavarne,restavracije in klubi so le nekaj razlogov za njegovo popularnost medobiskovalci. To je svetovljansko letovišče z zanimivimi znamenitostmi innaravnimi lepotami. Svetujemo vam obisk bližnjih otokov, slapa Dimosari inskritih zalivov z nepozabnimi plažami!

V Nidriju se nahajakompleks studiev in apartmajev Ionian Paradise, za katerega je značilen visoknivo storitev, prijazno osebje in odličen geografski položaj. Ionian Paradisese nahaja v samem središču Nidrija in le 90 m od plaže. Čudovit vrt z obiljemrož in dreves pusti globok vtis na vsakega gosta. Tu se lahko družite s svojiminajbližjimi in enostavno uživate v prelepem prizoru.Čeprav se nahaja v samemsredišču letovišča, nudi kompleks svojim gostom mir in sprostitev, ki joiščejo. Z a vse goste je na voljo brezplačno javno parkirišče v neposrednibližini.

Apartma razpolaga s TV-jem, klimo,telefonom in brezplačnim internetom. Prijateljsko vzdušje, kakovostnanastanitev in odlične storitve so pogoji za vaš sanjski oddih in poletni pobegod stresa – dobrodošli!

Lefkas je četrtinajvečji otok v Jonskem morju, nahaja se med Krfom in Kefalonijo, z Grčijo pa je povezan z mostom (prečkanje mostu je brezplačno). Most je dolg1800 m in pelje točno do glavnega mesta na otoku. Cel otok je naravna atrakcijaz obmorskimi mesteci in vasmi. Otok je poln slikovitih plaž, za katere jeznačilno turkizno morje. Te plaže veljajo za ene najlepših! Na zahodni obali senahaja tudi najbolj znana med njimi – Porto Katsiki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.