Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

BIH - FOTO SAFARI: 50% popusta na 3-dnevno adrenalinsko doživetje za 1 osebo s Foto Safarijem po nacionalnem parku Durmitor - dolžina etape je 220 km in 2x nočitev v Kampu Ivona

BIH - FOTO SAFARI: 50% popusta na 3-dnevno adrenalinsko doživetje za 1 osebo s Foto Safarijem po nacionalnem parku Durmitor - dolžina etape je 220 km in 2x nočitev v Kampu Ivona

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


CAMP IVONA - FOČA - BIH
FOTO SAFARI PO NACIONALNEM PARKU DURMITOR

V Camp Ivona se ukvarjajo z aktivnim turizmom; poleg nočitev vam lahko ponudijo tudi organiziran rafting na rekah Tara in Drina. Ponujajo vam tudi možnost trekinga, hikinga, foto safarija v nacionalnih parkih Sutjeska, Zelengori, gori Maglič in pragozdu Peručica - ter seveda nepogrešljivem Durmitorju.

Rafting center se nahaja sredi kanjona Drine in razpolaga s kampom ter bungalovi, zgrajenimi v planinskem slogu, ki lahko sprejmejo do 90 gostov. V pokritem, jedilnem delu se preživljajo večeri ob ognju, izbrani glasbi, dobri hrani ter žlahtni kapljici.

Vsa hrana je domača in se pripravlja na licu mesta, večinoma v krušni peči na drva; njihovi kuharski mojstri pripravljajo znamenite, najboljše pite izpod peke, jagnjetino, teletino, razne enolončnice, postrvi in še marsikaj drugega.

Od letos ponujajo tudi tečaj oziroma šolo srbske kuhinje, šolo ribolova, preživetja v naravi ter team building. Novost je tudi logistična podpora v smislu zagotavljanje vodičev, prevozov, najem opreme, priprava hrane in oddajanje šotorišč.

Camp Ivona se nahaj v barviti dolini reke Drine in sicer na njeni desni strani (smer Foča -> Črna Gora). Drina je svojem zgornjem toku planinska reka, ki nudi obilico možnost za aktivno preživljanje prostega časa, zato so se odločili, da tu postavijo kamp. Mejijo na dva nacionalna parka, torej Sutjesko in Durmitor, ter so blizu tretjega, Vučevo. V geografskem smislu je kamp 20km jugovzhodno od Foče, na poti proti Črni Gori.

Razpolagajo s 24 bungalovi s skupnimi kapacitetami 90 oseb. Bungalovi so namenjeni 2-3-4-5-6 osebam, z vedno čisto posteljnino (ne potrebujete spalnih vreč). Poleg bungalovov razpolagajo tudi s toplimi tuši in toaletami, ki so dobro vzdrževane in brezkompromisno čiste.

Jedilni del ima dovolj prostora za vse goste, ognišče ter šank, kjer je moč naročiti dobro kapljico. Hrana se pripravlja v samem kampu, tako za goste, ki imajo zakupljen penzion, kot tiste, ki so jo naročili posebej. Imajo lastno peč na drva, v kateri se pripravljajo raznorazne lokalne specijalitete, na primer dobrote izpod peke s teletino, jagnjetino, odojkom, sirna ter zeljna pita, burek, ribe, ...

Glede na stalno rast in razvoj dajejo velik povdarek prav hrani, ki jo, kot rečeno, pripravljajo sami, v kampu Ivona. Obroki so praviloma sestavljeni iz lokalnih, domačih specijalitet iz okoliških vasi in so izključno bio izvora (organic food).

Zelo se trudijo, da bi bili gosti zadovoljni, za kar je seveda poleg dobre hrane in komforta potrebno zagotoviti stalno razvajanje - skoraj vsako leto se spomnijo kaj novega, s čimer presenetijo in navdušijo stare, vračajoče stranke.

Poleg bungalovov za nočitve zelo ugodno nudijo tudi prostor za kampiranje, kjer lahko postavite šotor, avtodom ali celo kamp hišico. Nadalje lahko organizirajo razna tekmovanja, na primer odbojko, mali nogomet in podobno.

Večeri so rezervirani za prijetno druženje ob ognju, vrhunsko hrano in kakšno dobro kapljico prave domače rakije ali vina.

Kamp Ivona za vas organizira offroad safari na področju dveh nacionalnih parkov - Durmitor in Sutjeska.

Odšli boste naproti novemu, raziskali dva nacionalna parka, videli boste nepričakovano naravno lepoto gorskih jezer (v regiji 27), videli boste pravljične hribe in doline, pili izvirsko vodo, občutili deželo kanjonov na nov, adrenalinski način, osvojili vrhove in planjave, se sprehodili po dišečih poljih, popili čaj iz ravnokar nabranih zelišč. Svoje baterije boste napolnili kot še nikoli doslej, preživeli boste trenutke v neponovljivem okrožju zaščitenih vrst, ki su tu endemske.

Izkušeni vodiči vam bodo razkazali in pojasnili vse, kar vas zanima. Nacionalni park Durmitor se obišče z zahodne strani, preko Pivske planine, nato sledi Trsa-Pišče-Dobri dol, Sedlo in preko Žabljaka. Seveda je tu tudi nepogrešljivo Črno jezero, Čurevac, po želji se lahko spustite tudi do znamenitega mosta na Djurdjeviču. Vrnitev poteka po drugi strani Durmitorja, poleg Štuoca preko Male Crne gore, Bojata, Nikoviča in nazaj v kamp Ivona.

Ne pozabimo omeniti nacionalnega parka Sutjeska in njegovih devet jezer, nepogrešljivega pragozda Peručica s slapom Skakavac (73m). Najpogostejše so ture z dvemi jezeri Zelengore - Gornje in Donje Bare ter Borič. Organizirajo tudi vožnjo po robu kanjona Tare proti Ljubišnji, v tem delu je kanjon s svojimi neverjetnimi 1362m najgloblji. Videli boste najglobljo vrzel Evrope (kanjon Tare) od zgoraj.

Vseskozi je moč fotografirati.

Plačajte le 26,00 € namesto 52,00 € za 3-dnevno adrenalinsko doživetje in si privoščite športni vikend, poln adrenalinskih dogodivščin s Foto Safarijem po nacionalnem parku Durmitor .


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.