Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MARIBOR: 67% popusta na 30 minutno protibolečinsko masažo hrbta s protibolečinskim oljem; Depilacija v mestu

MARIBOR: 67% popusta na 30 minutno protibolečinsko masažo hrbta s protibolečinskim oljem; Depilacija v mestu

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Depilacija v mestu
Protibolečinska masaža hrbta

Zdravilne in blagodejne učinke masaž so poznali že Rimljani in Grki in je svojo vrednost obdržala do današnjih dni. Koristnost masaže je Galenus primerjal s koristnostjo telesne vadbe. Pred telesno vadbo je potrebno ude zmehčati in segreti, z masažo, po delu pa utrujene ude poživiti. Posebno se je razširila v Nemčiji, kamor jo je prinesel dr. Metzger iz Amsterdama. Prof. dr. L. Prokop je bil dunajski športni zdravnik in je izdal knjigo »Športna Masaža« z eno najnovejšo in najpopolnejšo metodo športne masaže.

Masaža je nekaj najprijetnejšega in najboljšega, kar lahko naredimo zase oz. za svoje telo. Osnovni cilj masaže je, da pomaga telesu povečati zdravje in dobro počutje. Na žalost se nas večina odloči za masažo šele takrat, ko nas kaj boli ali smo res pod stresom.

Protibolečinska masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic, ki potekajo vzdolž hrbtenice ter se priraščajo na vretenca in lopatice. S pritiskom in masažo teh mišic odpravimo mišične zatrdline-vozle, ki nastajajo zaradi motenj v lokalni presnovi in dolgotrajnega mišičnega napona. Celotna hrbtenica se ogreje, raztegne, poveča se gibljivost celotnega ramenskega obroča. Pospeši se odvajanje strupov, ki so se nakopičili zaradi nezadostne prekrvavljenosti.

Plačajte le 9,90 € namesto 30,00 € za protibolečinsko masažo hrbta in se znebite bolečin v hrbtu in križu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.