Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CERKLJE NA GORENJSKEM: 52% popusta na 2-urni romantični zakup wellnessa (finska savna + jacuzzi) za 2 osebi, z vključeno penino in sadjem; Vodnikova Domačija

CERKLJE NA GORENJSKEM: 52% popusta na 2-urni romantični zakup wellnessa (finska savna + jacuzzi) za 2 osebi, z vključeno penino in sadjem; Vodnikova Domačija

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


VODNIKOVA DOMAČIJA

Presenetite vašo ljubezen z wellness zakupom savne in jacuzzija s penino in sadjem... dober recept za čarobne in romantične zimske trenutke, kajne?
Pustite se razvajati na domačiji Vodnik.

Udobje kvalitete, prijetnost domačega vzdušja, sprostitev v naravnem okolju in kulinarika izvrstnih okusov. Vse našteto se čudovito združi na domačiji Vodnik, kjer vas bodo razvajali v mirnem okolju neokrnjene narave. Penzion Vodnik se nahaja le 4 km od ljubljanskega letališča in smučišča Krvavec v prelepi vasi Adergas. Leži v mirnem in idiličnem okolju, kjer si lahko oddahnete od vsakdanjih skrbi in preprosto pozabite na preostali svet.

Domačija Vodnik

Družinsko vodena nastanitev Penzion & Apartmaji Vodnik se nahaja 4 km od letališča Ljubljana in smučarskega centra Krvavec. Vse sobe vključujejo TV, minibar, prho, sušilec za lase, LED TV in minibar, nekatere pa so tudi klimatizirane. Apartmaji imajo še kuhinjo. Lahko si izposodite smučarsko opremo, se dogovorite za tečaj smučanja in kupite smučarske karte po znižani ceni. Izven zimske sezone je okolica nadvse primerna za pohodništvo, kolesarjenje, jahanje konj, lov in ribolov. Na voljo je brezplačen brezžični internet, klimatizirane nastanitvene enote, restavracijo, wellness kotiček in najem koles.

Plačajte le 34,90 € namesto 73,00 € za zakup wellnessa in se s partnerjem ali partnerko odpravite v prijeten ambient wellnessa, kjer se bosta lahko razvajala!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.