Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA: 77% popusta na 1x anticelulitni vakuum tretma z masažo kritičnih predelov: nanos anticelulitnega gela Gel Caffeine+ + vakuumsko glajenje kože + masaža kritičnih predelov; Kozmetični salon Phyt's

LJUBLJANA: 77% popusta na 1x anticelulitni vakuum tretma z masažo kritičnih predelov: nanos anticelulitnega gela Gel Caffeine+ + vakuumsko glajenje kože + masaža kritičnih predelov; Kozmetični salon Phyt's

78%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kozmetični salon Phyt's
Anticelulitni vakuum tretma z masažo kritičnih predelov

Odstranjevanje celulita z vakuumom
Vakuumski tretmaji za odpravljanje celulita so zasnovani tako, da tonirajo kožo, pomagajo pri izločanju toksinov ter pospešujejo krvni in limfni obtok. Rezultat je bolj gladka in napeta koža, zmanjšajo se jamice in vdolbine, poveča se propustnost kapilar in posledično dotok kisika, oligoelementov in lastnih encimov.

Tretma vsebuje:
1.Nanos anticelulitnega gela: Gel Caffeine+
Osvežilni Kofeinski gel namenjen oblikovanju postave. Formula, ki vsebuje 5% naravnega kofeina pridobljenega iz zelene kave, deluje na razgradnjo maščobnih celic kjerkoli na telesu, zmanjšuje njihov volumen in pospešuje izločanje nakopičenih odpadnih snovi iz telesa. Nelepljiva tekstura se hitro vpija, po uporabi je koža mehka in gladka.

Delovanje Kofeinskega gela
Hladilni učinek pospešuje krvno in limfno cirkulacijo zaradi česar se iz veznega tkiva hitreje izločajo nakopičeni odpadni produkti, ki nastanejo v procesu presnove hrane.

Ekstrakt zelene kave pospešuje izgorevanje maščob ter pospešuje presnovo, predvsem glukoze, tako se zmanjša volumen maščobnih celic in posledično obseg telesa.

2.Vakuumsko glajenje kože

3.Masaža kritičnih predelov dodatno pospešuje prekrvavitev tkiva in cirkulacijo limfe. Z nanosom anticelulitnega gela in vakuumom smo sprožili proces razgrajevanja maščobnih celic in izločanje nakopičenih odpadnih snov. Masaža pripomore k temu, da jih še hitreje odstranimo iz telesa, k temu pa pomagata tudi žajbelj in peteršilj v drenažnem olju, ki veljata za učinkovitega »čistilca«.

Opozorilo:
Vakuum se ne izvaja na strankah z popokanimi kapilarami.

Plačajte le 14,64 € namesto 70,00 € za anticelulitni vakuum tretma z masažo kritičnih predelov in se znebite pomarančaste kože.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.