Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartmaji Terme Snovik 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

Apartmaji Terme Snovik 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

29%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lega

Najvišje ležeče terme v Sloveniji, okolju prijazne, se ponašajo z novim apartmajskim naseljem; več let zaporedoma so bili v svoji kategoriji izbrani naj kopališče v Sloveniji. Ležijo pribl. 9 km od Kamnika. Ponašajo se tudi z ekološkim certifikatom EU Marjetica za ekološke namestitve.

Ponudba

31 sob in 74 apartmajev; Številna igrala; 2 seminarski sobi, restavracija Potočka, masaže, zeliščna savna z aromaterapijo (finska, turška, ledena, bazenček za knajpanje), parkirišče; psi so dovoljeni v hiški Bor – z doplačilom 8 €/dan (na recepciji, predhodna najava). 

Sobe

dvoposteljna soba
 

Hrana

Samopostrežna zajtrk in večerja

Bazeni

Skupno 1000 m² vodnih površin v notranjih in zunanjih bazenih, s termalno vodo 32–36° C, z zdravilnimi učinki in blagodejnim vplivom na kosti, kožo in prebavo; vodne atrakcije (preproga za hojo po vodi, vodni trampolin).

Apartmaji

Apartma za 4 osebe (2+2): telefon, sat. TV, dostop do interneta, klimatska naprava, postelje z bio posteljnimi vložki, kuhinja, prha/WC, bide, dvoposteljna soba in dve dodatni ležišči v dnevnem prostoru ali dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem in eno ležišče v dnevnem prostoru; balkon; na voljo tudi apartmaji prirejeni invalidom.

Otroška posteljica 8 €/dan (na recepciji, predhodna najava).

Wellness

Wellness center: 3 savne, številne masaže, nega obraza in telesa, depilacija...(vse za doplačilo).

Šport

Šport brez doplačila: pohodništvo, vodna telovadba, telovadnica v naravi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.