Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Turistično naselje Girandella ** Rabac | 4dni/3x polpenzion za 2

Turistično naselje Girandella ** Rabac | 4dni/3x polpenzion za 2

27%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Opis

Lepo urejeno hotelsko naselje leži na blagi vzpetini, pribl. 1,5 km od centra mesta Rabac. Prodnata in kamnita plaža je oddaljena pribl. 50–300 m, z urejenimi ploščadmi za sončenje, s kabinami za preoblačenje in prhami. Najem sončnikov in ležalnikov.

Brezplačen brezžični internet. Gostje imajo prost vstop na bazen. Možno brezplačno koriščenje kolesarske in trim steze. Občasno živa glasba (v bližini turističnega naselja) od maja do septembra. Animacija: Maro klub (4–12 let, junij–konec avgusta), Teen lounge (13–17 let, julj–avgust), Maro disko; namizni tenis, minigolf, na plaži: odbojka na mivki. Parkirišče je brezplačno.

V naselju je 353 sob, sestavljeno pa je iz treh paviljonov; skupna recepcija, sef na recepciji, internetni kotiček pri recepciji, restavracija, Caffe bar, Tropic Lounge bar (v terminu 1.7.–1.9. odprt do 24h, sadje in sendviči), Bistro Plaža s teraso; otroško igrišče.

Samopostrežna zajtrk in večerja v osrednji restavraciji, show cooking, 2 x tedensko tematski večer.

Lega

Lepo urejeno hotelsko naselje leži na blagi vzpetini, pribl. 1,5 km od centra mesta Rabac. Prodnata in kamnita plaža je oddaljena pribl. 50–300 m, z urejenimi ploščadmi za sončenje, s kabinami za preoblačenje in prhami.

Sobe

DS2-3B: dvoposteljna soba, 21 m²;kopalnica s prho, LCD TV, hladilnik, balkon možnost dodatnega ležišča (fotelj).
 

Hrana

Samopostrežna zajtrk in večerja.

Bazeni

Zunanji bazen z morsko vodo (10x20 m).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.