Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sprostite se s kar 70 min KLASIČEN MASAŽE z AROMATERAPIJO v prijetnem ambientu studia Shavasana v Ljubljani

Sprostite se s kar 70 min KLASIČEN MASAŽE z AROMATERAPIJO v prijetnem ambientu studia Shavasana v Ljubljani

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pomlad je že tu v vsem svojem sijaju in . Veselje in razigranost pa spremljaja tudi stres povezan z lovljenjem ciljev, ki smo si jih zadali.
Sprostite in se razvajajte v prijetnem vzdušju studia Shavasanaali pa z darilnim bonom razveselite svoje najbližje.V studiu Shavasana so za vas pripravili holističen pristop k obravnavi telesa in duha. S klasično masažo bodo izboljšali psiho fizično stanje telesa ali odpravili prav določeno težavo.
Ker je vsako telo unikatno, terapijo posebej priredijo vsakemu posamezniku (vrsta olja, kombinacija eteričnih olj ter stila masaže)Ker verjamejo v moč naravnih sestavin uporabljajo, izključno  ekološke izdelke, katerih biološka čistost je potrjena s certifikatom. Mešanico olj si lahko izberete tudi sami, katero pripravimo po vaših željah (velja za splošne tehnike masaž).Fizični učinek masaže obsega skoraj vsa tkiva. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje pretoka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in odvajanju prekomerne vode iz telesa.Najbolj pomemben učinek masaže je izboljšanje prekrvavitve ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova za izboljšanje presnove, do česar pride zaradi refleksnega širjenja majhnih arterij in mehanično pospešenega odplavljanja krvi v venoznem obtoku. Pospešitev in povečanje krvnega obtoka je refleksni odgovor na dražljaj, ki nastane zaradi stiskanja in popuščanja, in medsebojnega dotikanja notranjih sten krvnih žil pri masaži. Razširijo se tudi krvne žile zaradi toplote, ki nastaja pri trenju, kar vpliva na boljšo prekrvavitev.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.