Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TULCI ZA ČIŠČENJE UŠES iz čistega čebeljega voska in naravnih eteričnih olj, primernih za OTROKE in ODRASLE

TULCI ZA ČIŠČENJE UŠES iz čistega čebeljega voska in naravnih eteričnih olj, primernih za OTROKE in ODRASLE

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Ušesa so eno izmed najbolj pomembnih čutil, s katerimi zaznavamo zunanje dražljaje in nam dajejo ravnotežje.
Da bodo vaša ušesa zdrava, je potrebna pravilna nega in čiščenje le-teh.
S tulcem za čiščenje ušes, ki je ročno izdelan iz čebeljega voska, naravnih eteričnih olj in bombažne tkanine boste poskrbeli za popolnoma varno nego ušes.
Tulci so primerni tako za odrasle, kot otroke in starejše ljudi. V današnji ponudbi boste prejeli dva ročno izdelana tulca (sveče) za čiščenje ušes mer 2 mm x 12 mm x 250 mm.
Sveče (tulci) so popolnoma varni in enostavni za uporabo in pomagajo pri zamašenih in srbečih ušesih, prehladih in gripah, senenemu nahodu, katar in astmi, vrtoglavici, glavobolih in migrenah, nevralagiji, šumenju v ušesih, bolezni Meniera, kronični glavobol in alergijah. Sveč ne uporabljajte, če imate poškodovan bobnič, vnetje ušes, če imate vstavljen kakšen aparat v grlu ali ušesu, če ste bili operirani na ušesu in če ste alergični na čebelji vosek.
Terapija čiščenja ušes s svečami je zasnovana po preprostem zakonu fizike. Pri izgorevanju sveče se pojavlja »efekt kamina«, v fiziki poznan kot »Venturijev efekt«. Toplota, ki se osvobaja v procesu izgorevanja tulca za čiščenje ušesa se nežno penetrira do srednjega ušesa in stimulira cirkulacijo ter odpira zaprte pote. Topel dim nežno masira uho in mehča cerumen. Spiritualisti verjamejo, da plamen sveče odstranjuje negativne vibracije in harmonizira energetsko polje človeka. Sveče se vedno prižigajo na obeh ušesih. Učinkovite so pri bolečinah in srbenju v ušesih. Izključijo strupe iz telesa, dosežek sprostitve, lajšanje stresa in izboljšanje spanca.
Uporaba tulcev je preprosta, lezite na stran v vodoraven položaj, rahlo pomasirajte območje ušesa, pripravite brisačo in jo ovijte okoli ušesa, kartonast krožnik prerežite do sredine in vstavite svečo v sredino ali uporabite namesto krožnika folijo za živila, prižgite z vžigalicami zgorniji del sveče, vstavite svečo v uho (goreč del naj bo zgoraj!), držite svečo navpično, da pogori do spodnje zarsane oznake in jo odstranite, ostanek sveče pa prelijte z vodo (ne uporabljajte sami, naj vam nekdo drži svečo. :)
Poskrbite za zdrava ušesa!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.