Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KOZINA: 50% popusta na 15 obiskov oblikovanje telesa po 60 minut: anticelulitna masaža z ultrazvokom in vakuumska terapija; Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik

KOZINA: 50% popusta na 15 obiskov oblikovanje telesa po 60 minut: anticelulitna masaža z ultrazvokom in vakuumska terapija; Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon za lepoto in zdravje Čarobni dotik
Anticelulitna masaža z ultrazvokom in vakuumska terapija

Anticelulitna masaža z ultrazvokom je posebna vrsta masaže za odpravo celulita, osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, kjer se celulit po navadi nahaja. Pri anticelulitni masaži z ultrazvokom, za odstranjevanje celulita uporabljamo ročno masažo, s katero povečamo prekrvavitev in prehrano v obravnavanem predelu telesa.

Sledi ultrazvok, ki poveča mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi. Z izkoriščanjem mehaničnega in toplotnega učinka ultrazvoka zmehčamo trdi, fibrozni celulit. S tem dosežemo boljšo prekrvavitev, mišično relaksacijo, povečano prepustnost membrane in s tem povečano odpravljanje nečistoč iz tkiva.

Sledi vakuumska terapija:
Z vakuumsko terapijo ali endermologijo je mogoče vplivati na maščevje in celulit. Z masažnimi gibi povečujemo vensko, arterijsko in limfno cirkulacijo. Odvajajo se maščobe in toksini. Po nekajtretmanih je koža bolj gladka (pomarančna koža izgineva). Je zelo učinkovit tudi pri trdem celulitu.

Po masaži je koža topla in rahlo rdeča. Je masaža, ki je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti roka! Jeglobinska masaža, po kateri občutite spremembo že po enem obisku na teden.

Terapijo je priporočljivo obiskovati dvakrat na teden, od štiri do pet tednov zapored in potem tovzdržeavti enkrat na mesec.

Plačajte le 375,00 € namesto 750,00 € za terapijo z vakumom in ultrazvokom in preoblikujte svoje telo tako, kot ste si vedno želeli!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.