Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SRBIJA-BEOGRAD: 50% popusta na 3-dnevni oddih s križarjenjem za 2 osebi: 2x nočitev v luksuznih sobah + 1,5 uri križarjenja po rekah Savi in Donavi z ekskluzivno ladjo Kej; Jahting Klub Kej

SRBIJA-BEOGRAD: 50% popusta na 3-dnevni oddih s križarjenjem za 2 osebi: 2x nočitev v luksuznih sobah + 1,5 uri križarjenja po rekah Savi in Donavi z ekskluzivno ladjo Kej; Jahting Klub Kej

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Jahting Klub Kej

Jahting Klub Kej se nahaja na znamenitih beograjskih splavih na sotočju Save in Donave. Ponujajo razgled na trdnjavo Kalemegdan in Veliki vojni otok. Do nakupovalnega centra Ušće se lahko odpravite peš. Do beograjske arene, kjer pogosto prirejajo koncerte, je 5 km. Središče Beograda je oddaljeno 3 km, avtocesta E-70 3 min vožnje, mednarodno letališče Nikola Tesla pa 7 km.

Vse sobe so klimatizirane in imajo LCD TV ter balkon. Sobe so kompaktne in opremljene v pastelnih barvah. Vključujejo zasebno kopalnico s prho in s toaletnim priborom. Ob kompleksu je na voljo brezplačno zasebno parkirišče.

Beograd
Beograd je glavno mesto Srbije. Nahaja se v jugovzhodni Evropi na Balkanskem polotoku. Mesto leži na sotočju Donave in Save v severni Srbiji.

Beograd ima veliko znamenitosti. To so ulice in trgi, javni vodnjaki in parki, stavbe, trdnjava in cerkve, spomeniki, reke ter druge kulturne in naravne znamenitosti. Med znamenitejšimi ulicami so Knez Mihailova, ki povezuje Trg republike in Kalemegdan, Nemanjina, znana po NATO bombardiranju in Ulica kralja Petra I. Znanih je tudi kar nekaj trgov in sicer Trg Nikole Pašića, poimenovan po srbskem politiku Pašiću. Tu je še Trg republike, ki je hkrati glavni trg, Študentski trg, Terazije in Trg Slavija.

Na mestnem področju je 39 javnih vodnjakov ter 18 fontan. Med najstarejšimi vodnjaki so Delijska, Terazijska (postavljena v spomin na ponovni prihod Miloša Obrenovića na prestol) in Čukur česma (na mestu, kjer so Turki ubili fanta Savo). Največje fontane so na Trgu Nikole Pašića, Trgu republike in pred hotelom Intercontinental v Novem Beogradu.

Mesto ima 65 javnih parkov. Najpomembnejši so Kalemegdanski, Tašmajdanski, Pionirski in Park prijateljstva, kjer je v Titovem času vsak pomemben obiskovalec mesta posadil drevo.

Plačajte le 64,00 € namesto 128,00 € in si privoščite 3-dnevni romantični oddih s spanjev v luksuznih sobah in križarjenju po reki Savi in Donavi, v družbi najdražjih v prelepi srbski prestolnici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.