Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA: 51% popusta na tečaj za izpit za čoln (16 šolskih ur) + literatura (priročnik za voditelja čolna) + navtična karta + vrvica za vozle; AJ Navtika

SLOVENIJA: 51% popusta na tečaj za izpit za čoln (16 šolskih ur) + literatura (priročnik za voditelja čolna) + navtična karta + vrvica za vozle; AJ Navtika

52%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tečaj za voditeja čolna - AJ Navtika

Izpit za čoln je mednarodno priznan, zato boste lahko v miru odpluli kamor vam bo hotelo srce, ne da bi se pri tem ubadali s pridobivanjem ustreznih certifikatov. Z izpitom za čoln lahko upravljate tako vodni skuter in jadrnico kot tudi motorni čoln do 24 m, ne glede na način ali moč pogona. V podjetju AJ Navtika se trudijo biti najboljši – odlikujeta jih individualni pristop in skoraj 100% uspešnost njihovih tečajnikov na izpitu.

Tečaj za izpit za čoln
Oseba, ki želi upravljati čoln dolžine do 24 m, mora opraviti izpit za čoln (potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna).
Tečaj za izpit za čoln obsega 12 ur. Običajno tečaji potekajo v popoldanskem času med 17:00 in 21:00 ob torkih, sredah in četrtkih v Ljubljani, v drugih mestih pa ob ponedeljkih, torkih in sredah med 16:30 in 20:30. Izjemoma se termini izvajajo tudi v drugačnem zaporedju in ob vikendih.

Na tečaju boste obdelali vse teme, ki so potrebne za uspešno opravljanje izpita:
  • mornarska dela in veščine
  • osnove navigacije
  • pomorski predpisi
  • pravila o izogibanju trčenj na morju
  • osnove motoroznanstva

Omejitve:
Izpit za čoln lahko naredi oseba stara najmanj 16 let in ima opravljeno prvo pomoč in je zdravstveno sposobna (zdravniško potrdilo isto kot za vozniško dovoljenje). V kolikor ste imetnik vozniškega dovoljenja (A, B, C, D itd.) se šteje, da ste zdravstveno sposobni in da imate opravljeno PP.
Do dopolnjenega 18. leta starosti imetnik izpita za čoln ne sme upravljati s čolni nad 12 m in gliserji.

Plačajte le 59,90 € namesto 123,00 € za tečaj za voditeja čolna in se že v letošnjem poletju odpeljite na nepozabno potovanje s plovilom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.