Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2 uri BOWLINGA za 5 oseb + 2-kg slastnih PERUTNIČK s salso in BBQ žar omako ali XXL družinska PIZZA v Bowling centru Strike v Mariboru

2 uri BOWLINGA za 5 oseb + 2-kg slastnih PERUTNIČK s salso in BBQ žar omako ali XXL družinska PIZZA v Bowling centru Strike v Mariboru

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Povabite prijatelje, družino ali sodelavce in si privoščite prvovrstno zabavo in odlično druženje ob igri za vse ljubitelje timskega tekmovanja.
2 uri bowlinga za do 5 oseb! In to še ni vse, da ne boste lačni in brez energije, boste dobili tudi pravo družinsko pojedino (2kg slastnih perutničk s salso in BBQ omako ali XXL PIZZO) in se tako poleg odlične in napete igre, tudi dobro najedli.
Prejeli pa boste tudi brezplačni najem čevljev v Bowling centru Strike v Mariboru, kjer se boste lahko sprostili, poklepetali s prijatelji, popili osvežilno pijačo in "bowlali" vse do poznih ur.  
Priljubljena igra, kjer je pomembno ravnotežje in prostorska predstava vas bo zagotovo spravila v dobro voljo! Zabava, rekreacija in sprostitev - vse to boste doživeli v Bowling centru Strike v Mariboru.
Preživite čudovit kratek oddih od vsakdanjega življenja in si privoščite edinstveno zabavo. Bowling je pravzaprav preprosta igra - zakotalite kroglo po progi in z njo podrete keglje. Igra je v različnih oblikah znana že od nekdaj - zbijanje kegljev s kamnom ali kroglo. Bowling je primeren za vse generacije in je lahko kot ostali športi profesionalen in zapleten, rekreativen in sproščujoč ali pa zgolj zabava ob različnih priložnostih.
Bowling center Strike vam ponuja 16 vrhunsko opremljenih bowling stez. Vsaka steza je računalniško vodena in igra se spremlja na za to urejenem LCD-ju nad bowling stezo.
Popestrite svoj prosti čas in ne oklevajte, pokličite prijatelje, hitro rezervirajte svoje termine in naj se zabava prične!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.