Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Anticelulitna naprava Cellulles Force II (60%)

Anticelulitna naprava Cellulles Force II (60%)

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Anticelulitna naprava Cellulles Force II

Znebite se celulita in ljubezenskih ročajev s to inovativno anticelulitno napravo Cellulles Force II!

Cellulles Force II je najbolj celovita in učinkovita rešitev, da boste imale še pred poletjem lepo popolno kožo. Ta anticelilitni aparat je najboljša alternativa za boj proti celulitu na hiter, preprost in cenovno nizek način. Brez dragih masaž in obiskov pri vseh mogočih zdravilcih in salonih lepote. Z anticelulitno naprave Cellulles Force II boste dobile elastičnost in čvrstost kože nazaj. Zmanjšuje mlahavost in znake staranja. Napravo lahko uporabljate kar v udobju vašega doma, brez da bi to pomenilo nevarnost za vaše zdravje, v nasprotju z drugimi načini zdravljenja, ki so dražji in zelo agresiveni.

Cellulles Force II je lahek, zelo enostaven za uporabo in uporabniku prijazen. To je kot nalašč, da ga povsod vzamete s seboj. Deluje z električno energijo in ima nastavljivo hitrost, tako da si lahko izberete višjo ali nižjo intenzivnost glede na vaše potrebe in želje.

Ta koristni in praktični Cellulles Force II večfunkcijski maser temelji na vakuumski terapiji in ima številne pozitivne učinke, ki jih boste opazile vse od prvih aplikacij. Njen sistem je sestavljen iz stalnih in sočasnih masažnih gibanj in sesalni – vakuumskih gibanj, ki vam pomagajo, da se zmanjša celulit. Cellulles Force II je idealen za uporabo na bokih, nogah, zadnjici, rokah, trebuhu in hrbtu.

Različica Cellulles Force II ima dva masažna / priseska različnih velikosti, z vrtenjem valjev, ki se popolnoma prilagodij na različnih področjih vašega telesa. Na področjih, kot so noge, boki, trebuh in zadnjica, uporabite večji lonček. Na drugih manjših področjih telesa, pa je bolje uporabiti manjšo skodelico.

NE oklevajte več! Oblikujte svoje telo kot profesionalka in še to poletje izgledaj zavidanja vredna ženska . To ti bo uspelo z zmogljivo in učinkovito Cellulles Force napravo II!

Prednosti anticelulitno Cellulles Force II naprave:
  • Odstrani telesno maščobe in odstranjuje strupe.
  • Aktivira krvni obtok in limfni sistem.
  • Krepi, oblike in stimulira mišice in kožo.
  • Pomladi in in zgladi ohlapno kožo.

Cellulles Force II vsebuje:
  • Ergonomsko anticelulitna napravo (pribl. 7 x 19 x 7 cm).
  • Prisesek z dvojnim valjem (pribl. 11 x 8 x 7 cm).
  • Prisesek z enostavnim (enim) kolescem (pribl. 7 x 7 x 6 cm).
  • AC / DC napajalnik 100 V - 240 V, 50-60 Hz.
  • Polnilna baza.
  • Navodila.

POMEMBNO OPOZORILO !!! - Da bi preprečili neprijeten občutek, priporočamo uporabo Cellulles Force II z oljem citrusov, ki jih je treba uporabljati na koži pred uporabo. Prav tako je priporočljivo, da kožo namažete z anticelulitno kremo po uporabi za boljše rezultate. Ne uporabljajte na isti telesne površine, za več kot 5 do 10 minut na dan.

Plačajte le 31,60 € namesto 79,00 € za anticelulitna napravo in se znebite celulita in ljubezenskih ročajev!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.