Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ONLINE TEČAJ: 96% popusta na 3-letni začetni online tečaj nemškega, španskega, italijanskega ali francoskega jezika; FUNMEDIA izobraževanje preko spleta

ONLINE TEČAJ: 96% popusta na 3-letni začetni online tečaj nemškega, španskega, italijanskega ali francoskega jezika; FUNMEDIA izobraževanje preko spleta

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


FUNMEDIA izobraževanje preko spleta
3-letni začetni online tečaj nemškega, španskega, italijanskega ali francoskega jezika

Si želite govoriti in razumeti še kakšen drug jezik? Danes imate super priložnost.

Funmedia je poljsko podjetje specializirano za izobraževanje preko spleta, kjer s širokim izborom spletnih tečajev zagotavljajo odlično znanje in vrhunske rezultate. So dvakratni prejemniki prestižne nagrade European Language Label, ki jo podeljuje Evropska Komisija.

Za vas so pripravili spletni tečaj za kar 4 različne jezike, ki imajo kar 12 mesečno možnost dostopa. Začetni online interaktivni tečaj jezikov po izbiri je sestavil mednarodni team jezikoslovnih strokovnjakov, zato ste lahko prepričani, da se boste željenega jezika naučili hitro in enostavno.

Tečaj je primeren za vse starostne skupine. Tečaj italijanskega, nemškega in francoskega jezika je sestavljen iz 3 nivojev (1 nivo = 22 lekcij) v skupnem trajanju 240 ur. Tečaj španščine sestavljajo 4 nivoji (1 nivo = 22 lekcij) v trajanju 320 ur. Posamezna navodila so zaradi lažjega pristopa v angleščini. Skozi tečaj se izvajajo vaje iz gramatike, besedišča, poslušanja, razumevanja in pravilne izgovorjave. Nudi možnost snemanja svojega ​​glasu in avtomatsko dobite odgovor od izvornega govornika, ki vam pomaga pri lažjem obvladovanju jezika po izbiri.

Za več informacij za tečaj nemščine poglejte TUKAJ.

Za več informacij za tečaj španščine poglejte TUKAJ.

Za več informacij za tečaj italijanščine poglejte TUKAJ.

Za več informacij za tečaj francoščine poglejte TUKAJ.

Če se točno reši 80% tečaja skozi vaje, po zaključku izobraževanja dobite certifikat, ki potrjuje znanje jezika na določenem CEFR nivoju.

Plačajte le 79,00 € namesto 711,00 € za začetni tečaj jezika po izbiri, tako da vam tudi na potovanju ne bo zmanjkalo besed!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA