Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ONLINE TEČAJ: 75% popusta na 3-letni online tečaj poslovne angleščine; FUNMEDIA izobraževanje preko spleta

ONLINE TEČAJ: 75% popusta na 3-letni online tečaj poslovne angleščine; FUNMEDIA izobraževanje preko spleta

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


FUNMEDIA izobraževanje preko spleta
3-letni online tečaj poslovne angleščine

Se odpravljate na potovanje v tujino? Bi radi zamenjali službo? Bi se radi podali v burne vode mednarodnega poslovanja? V vseh naštetih primerih je nujno znati tuj jezik. Ogromno delodajalcev danes tudi zahteva tekoče znanje tujega jezika, zato je to tudi nujna postavka v življenjepisu. To je tudi razlog, zakaj vse več ljudi vlaga čas in denar v razvoj jezikovnih veščin. Danes smo vsi podvrženi dinamičnim spremembam v svetu - in svet osvajajo tisti, ki se ne bojijo novih izzivov!

Funmedia je poljsko podjetje specializirano za izobraževanje preko spleta, kjer s širokim izborom spletnih tečajev zagotavljajo odlično znanje in vrhunske rezultate. So dvakratni prejemniki prestižne nagrade European Language Label, ki jo podeljuje Evropska Komisija.

Za vas so pripravili spletni tečaj v kateremu vas bodo seznanili s poslovnimi termini v angleščini. Online tečaj je sestavil mednarodni team jezikoslovnih strokovnjakov, zato ste lahko prepričani, da se boste jezika naučili hitro in enostavno.

Ob zanimivih in privlačnih lekcijah tečaj vsebuje tudi igralne elemente, v katerih boste pridobivali točke, zbirali značke in se vzpenjali po lestvicah igralcev. Tako učenje ne bo dolgočasno, vaša motivacija in želja po znanju pa bo rastla. Razvijali boste različna jezikovna področja in veščine na 3 stopnjah angleščine (B1, B2 in elementih C1). 6 glavnih delov tečaja sestoji iz 16 multimedijskih e-predavanj. Tečaj skupno zajema 48 lekcij na temo slovnice, 48 dialogov, 42 foto-predavanj, 6 videoposnetkov in 6 panoramskih posnetkov.

Za več informacij za tečaj poslovne angleščine poglejte TUKAJ.

Tečaj vas bo pripravil na enega najbolj popularnih preverjanj znanj na svetu, na TOEIC certifikat - Test of English for International Communication.

Plačajte le 89,00 € namesto 357,00 € za online tečaj poslovne angleščine in se naučite poslovne komunikacije v tujem jeziku!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.