Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Komplet Superživil PŠENIČNA TRAVA V PRAHU EKO 200g + KLORELA V PRAHU EKO 125g pri FooD and Living + VKLJUČENA POŠTNINA

Komplet Superživil PŠENIČNA TRAVA V PRAHU EKO 200g + KLORELA V PRAHU EKO 125g pri FooD and Living + VKLJUČENA POŠTNINA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Okrepite zdravje in poskrbite za dobro počutje s kompletom Superživil!
PŠENIČNA TRAVA 200g
Pšenično travo so v prehrani uporabljali že naši predniki (Kelti, Indijanci, Eseni in Kitajci). Uspeva tudi na naših tleh. Znana je po veliki vsebnosti magnezija. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k ravnotežju elektrolitov, boljši presnovi, k optimalnemu delovanju živčnega sistema, delovanju mišic. Ima vlogo pri sintezi beljakovin, k normalnemu psihološkemu delovanju. Prispeva k zdravim kostem, lasem in koži. 
Pšenična trava ima res raznolike učinkovine, vendar velja še posebej poudariti njeno zmožnost čiščenja krvi, razstrupljanja jeter in čiščenja debelega črevesa. Vsebuje številne aminokisline, encime, fitokemikalije, vitamine (vitamini C, E, A, B1, B2, B3, B6, K) in minerale (cink, selen, fosfor, kalij, kalcij, bor, klorid, krom, kobalt, baker, jod, železo, magnezij, mangan, nikelj, železo), v njej pa najdemo tudi linolno in linolensko kislino.
Uporaba: Priporočena dnevna količina: 1 čajna žlička. Prah vmešajte v čisto vodo, sadne ali zelenjavne sokove ali smoothie-je, hladne juhe, omake. Odlično se poda z agrumi.
Sestavine: presna pšenična trava v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave
Količina: 200g
Poreklo: Kitajska (Izdelek je strogo nadzorovan s strani EU, ter merjen za vsebnost težkih kovin)
Vsebnost glutena
Iswari pšeničnatrava vsebuje zelo nizko vsebnost glutena. Ne moremo pa trditi, da ga ne vsebuje čisto nič
KLORELA ALGA 125g
Klorela je enocelična alga, večino je sestavljena s takoj razpoložljivega klorofila.- vsebuje kar 2x več klorofila kot alga Spirulina. Klorela je polnovredno živilo. Vsebuje beljakovine, vitamin B12, železo, cink ter klorofil.
Klorofil vsrkava sončno energijo, odgovoren je za fotosintezo pri rastlinah in poskrbi pa za njihovo značilno zeleno pigmentacijo. Poleg tega sodeluje pri drugih pomembnih funkcijah, kot sta rast in dihanje. Po kemijski sestavi je zelo podoben človeški krvi, le da je v njem glavni atom v klorofilu magnezij, v človeški krvi pa železo. Največja moč klorofila je v tem, da obnavlja telo, saj pospešuje rast in obnovo tkiv. Sodeluje tudi pri čiščenju organizma, celjenju ran in boju proti okužbam. Poleg tega spodbuja prebavo, izboljšuje prekrvavitev, krepi imunski sistem in sodeluje pri obnovi krvnih celic. Vsebuje "C.G.F" ("Chlorella growth factor- rasni faktor), ki pripomore k hitrejši regeneraciji telesa.
Uporaba: 1/2 čajne žličke dnevno vmešajte v sok, vodo, kosmiče. Začnite z 1/3 čajne žličke (1g) prvi teden, potem povečajte na 2/3 čajne žličke (2g) v drugem tednu. Lahko se pojavijo slabost, glavoboli, kar pomeni, da je telo pričelo z izločanjem toksinov. Kljub temu nadaljjte z uživanjem. 
Sestavine: prehransko dopolnilo presna klorela v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave (izdelek je certificiran s strani CERTIPLANET/ PT-BIO-04) 
Ta izdelek izpolnjuje stroge ekološke standarde EU, ter se redno testira za vsebnost težkih kovin, pesticidov ter ostalih onesnaževalcev. 
Količina: 125 g
Poreklo: Kitajska


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.