Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

PRVOMAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE - 4 dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Picok****

PRVOMAJSKO RAZVAJANJE V DVOJE - 4 dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Picok****

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Podarite si romantične prvomajske praznike v dvoje!
Doživite nepozabni vikend sprostitve v prijetnem ambientu Picok hotela, obkroženem z neokrnjeno naravo. Kraj, kjer se lahko resnično sprostite v spa in wellness centru, kjer boste razvajali svoje brbončice z odlično domačo kuhinjo, nato pa še pobegnili v prelepo naravo, ki se ponuja na dlani.
Ponudba zajema prav vse kar potrebujete za nepozaben romantični oddih za dve osebi:3 x polpenzion v luksuzni dvoposteljni sobi za DVE osebi v Hotelu Picok****Brezplačno bivanje za otroke do 7. leta starostiBogat buffet zajtrk v restavraciji hotelaSadje v sobi na dan prihoda1x romantično večerjo v dvoje (meni po izboru šefa kuhinje s sladico in kozarcem vina)Brezplačni internet v sobiZgodnji check in ter pozni check outNeomejeno koriščenje SPA RELAX (finska sauna, parna sauna, infrardeča sauna, tuš presenečenja, whirlpool)Voucher za 50% popust za uporabo finske, parne in infrardeče sauneKoriščenje fitnessa, brisač, ogrinjal ter copatBrezplačno bivanje otrok do 7. leta
Mesto Đurđevac se nahaja v podravski dolini le okoli 100 kilometrov stran od Zagreba med severnimi pobočji Bilogore in reke Drave. V tej prelepi pokrajini se nahaja tudi hotel Picok, ki je svoje ime dobil po legendi iz 16. stoletja, ko so se Đurđevanci borili proti turkom in so iz topa izstrelili petelina - picoka.
Hotel Picok se ponaša s 4 zvezdicami in nudi udobno nastanitev, lokalne gurmanske dobrote, vikend turizma, zgodovine in kulturne dediščine. Hotel Picok s svojo široko paleto možnosti za popoln oddih vam bo zagotovil ravno tisto kar potrebujete. Dihanje svežega zraka s sveže pokošene trate in poslušanje najlepše melodije žvrgolenja ptic bodo postali vaši stalni spremljevalci. 
Uživanju se ni težko prepustiti!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.