Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI OTAŠEVIĆ, Kranjska Gora, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Končno čiščenje

APARTMAJI OTAŠEVIĆ, Kranjska Gora, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Končno čiščenje

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si prave, aktivne spomladanske počitnice! Apartmaji Otašević ležijo v mirnem predelu Kranjske Gore, 300 m od središča in 400 m od smučišč. Na vrtu so na voljo otroško igrišče, oprema za peko na žaru in miza za namizni tenis. V Kranjski Gori nosi vsak letni čas svoj obraz, vsi pa so nasmejani in neponovljivi, v pričakovanju vas, da jih izkoristite za vse možnosti, ki jih Kranjska Gora ponuja za športne in rekreacijske aktivnosti.

Sobe in apartmaji vključujejo dnevno sobo, kabelsko TV, raztegljiv kavč, popolnoma opremljeno kuhinjo ter zasebno kopalnico s prho in z bidejem. Apartma se nahaja le 80 metrov od restavracije in 100 metrov od trgovine. Kranjska Gora ponuja številne druge možnosti aktivnega preživljanja prostega časa ali sprostitve: kolesarjenje, pohodništvo, SPA razvajanja in kulinarični užitki. Ob lepem vremenu se lahko odpravite tudi na izlet do Blejskega jezera, ki ponuja možnost za ribolov, vožnjo s čolnom in občudovanje naravnih lepot.

Kranjska Gora je odlično poletno in zimsko dopustniško središče. Pozimi nudi smučarske užitke smučarjem vseh nivojev, od začetnikov do ekspertov, tudi tekači na smučeh, pohodniki in ostali ljubitelji zime se ne bodo dolgočasili. Poleti Kranjska Gora s svojim velikim številom sončnih dni nudi idealno izhodišče doživetij željnim gorskim kolesarjem, cestnim kolesarjem, planincem, pohodnikom, tekačem in vsem ostalim, ki si želijo aktivnega dopusta, ali pa samo oddiha v prečudoviti naravi in idealnih temperaturah. Osebje apartmajske hiše Berghi vam rade volje pomaga in organizira dodatne aktivnosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.