Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HIŠA ZA ODDIH GIANNA, Čedanj, Hrvaška - 470 EUR - 7x nočitev v hiši za oddih za 4 osebe, 1x vstopnica za redno razstavo Prirodoslovnega muzeja Rijeka v Kaštelu Zrinskih (Brod na Kolpi) za 4 osebe

HIŠA ZA ODDIH GIANNA, Čedanj, Hrvaška - 470 EUR - 7x nočitev v hiši za oddih za 4 osebe, 1x vstopnica za redno razstavo Prirodoslovnega muzeja Rijeka v Kaštelu Zrinskih (Brod na Kolpi) za 4 osebe

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljamo vamponudbo, ki združuje oddih v okroženju čudovite narave Gorskega kotarja inmorja severnega Jadrana. Del oddiha preživite v Gorskem kotarju z idiličnonaravo NP Risnjak in kanjona Kamačnik, drugi del prostegačasa pa v uživanju v obmorskih mestecih na morju ali kvarnerskih otokih. S toponudbo lahko doživite najboljše, kar vam nudi hrvaška obala!

Hiter način življenja, številne obveznosti in stres so naspripeljali do potrebe za kakovostnim oddihom in obnovo telesa in duha. In kjelahko najdete absolutni mir, če ne v naravi! Zato je ta ponudba popolna izbiraza ljubitelje narave, aktivnega prostega časa in za vse, ki iščejo popolnosproščanje in užitek na svežem zraku. Gorski kotar je eden najlepših delovHrvaške, ki nudi številne možnosti za aktiven oddih v nedotaknjeni naravi,bližino parkov narave in narodnih parkov, otokov severnega Jadrana, obmorskihmestec.

Megabon ponudba vključuje nastanitev v hiši za oddih Gianna,ki je kategorizirana s 3 zvezdicami. Nahaja se v Čedanju na sami meji sSlovenijo. Hiša se sestoji iz kuhinje v pritličju, jedilnice in dnevne sobe terdveh sob z balkonom ter kopalnico v prvem nadstropju. Pred hišo se nahajapokrita terasa, žar, ležalniki in parkirno mesto. Le 50 m stran od hiše tečereka Kolpa, ob sami hiši pa se nahaja potok, ki teče v dvorišču pod starimiborovci. Čudovita hiša se nahaja v Dolini metuljev, kjer živi več kot 500 vrstdnevnih in nočnih metuljev. Od opatije, Reke in Crikvenice pa je oddaljena leuro in pol vožnje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.