Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ACTUM HOTEL, Kranj, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v sobi z zasebnim masažnim bazenom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

ACTUM HOTEL, Kranj, Slovenija - 99 EUR - 1x nočitev v sobi z zasebnim masažnim bazenom za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Butični hotel ACTUM**** je najnovejši hotel v zgodovinskem središču Kranja le korak od spomenikov, trgovin in muzejev. Kot prvi hotel v Sloveniji v slogu starodobnih avtomobilov, se ponašajo s prikazom  zgodovine Rolls Royce vozil, znamka pa je tudi rdeča nit hotela. Actum hotel je tako okrašen s pravimi deli starodobnih avtomobilov, maketami, fotografijami, sprehod skozi vse prostore pa ponuja bogato zakladnico avtomobilistične preteklosti.

Poleg razkošnega pohištva, odej in mehkih pernic vam pričarajo pravo baročno razvajanje. Nastanjeni v eni izmed 10 suit z jacuzzijem v sobi, se boste prijetno razvajali v opojnih okusih ene od priznanih penin. Skupaj je na voljo 27 razkošnih sob in suit, vsaka od njih pa je zgodovinski unikat zase. Vsaka soba je unikatno opremljena s perzijskimi preprogami na parketu, z beneškimi kristalnimi lestenci in s freskami na stropu. 

Hotel ima svoje parkirišče, organiziran je tudi prevoz  z letališča in nazaj. Od letališča Ljubljana je oddaljen le 9 km. Organizirajo tudi prevoze do vseh znamenitosti, ki jih želite obiskati.

Lahko se spustite v kranjsko podzemlje in si na sprehodu po rovih ogledate to staro mestno zaklonišče, zgrajeno med 2. svetovno vojno. Neokrnjena narava pa vas vabi na preživljanje prostega časa na svežem zraku. Izbirate lahko med pohodništvom, kolesarjenjem, jahanjem in igro golfa na bližnjem blejskem igrišču.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.