Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUNNY APARTMENT, Omiš, Hrvaška - 259 EUR - 5x nočitev v apartmaju z balkonom in pogledom na morje za do 6 oseb, Pijača dobrodošlice

SUNNY APARTMENT, Omiš, Hrvaška - 259 EUR - 5x nočitev v apartmaju z balkonom in pogledom na morje za do 6 oseb, Pijača dobrodošlice

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite svoj oddih preživeti v kraju, ki vam nudi bogato kulturno dediščino, ohranjeno naravo in odlično gastronomsko ponudbo? Če je odgovor pritrdilen, potem je prava izbira ravno Dalmacija in slikovitega dalmatinskega mesteca Omiš, mesto z gusarsko preteklostjo, v bližini impresivnega kanjona reke Cetina. 

Vzdolž obale Splitske riviere se kakor zlata veriga razprostira niz prekrasnih prodnatih in peščenih plaž. Splitska riviera je izhodiščna točka, kjer je narava ustvarila mojstrovino – tu se na malem prostoru nahaja na videz nezdružljivo. Visoki hribi se spuščajo prav do kristalno čistega morja. Hladni gozdovi so le nekaj kilometrov oddaljeni od s soncem obsijanih zalivov.

Omiš je mestece v osrčju Dalmacije, ki se nahaja na levi obali reke Cetine. Nikjer ne boste našli toliko kontrastov – Omiš je že zaradi svoje lokacije  resnična atrakcija. Zaradi svojega centralnega položaja predstavlja popolno destinacijo za odkrivanje lepot Dalmacije, njenih otokov, ponosne zgodovine, kulturnega nasledstva in naravnih lepot, medtem ko je zaradi zanimive preteklosti privlačen za otroke in odrasle, ki so po srcu avanturisti. 

Megabon ponudba vključuje nastanitev v apartmaju za do 6 oseb, Sunny Apartment v središču Omiša. Veliki apartma, velikosti 110 m2, razpolaga s 3 spalnicami, dnevno sobo, kuhinjo, kopalnico in balkonom s pogledom na morje in plažo, ki je od apartmaja oddaljena le 5 minut hoje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.