Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DOMŽALE: 52% popusta na pregled celotnega vozila in redni servis za vse znamke vozil: menjava olja (do 5l) in menjava oljnega filtra (Z VKLJUČENIM DELOM IN MATERIALOM); Avtocenter Imperl

DOMŽALE: 52% popusta na pregled celotnega vozila in redni servis za vse znamke vozil: menjava olja (do 5l) in menjava oljnega filtra (Z VKLJUČENIM DELOM IN MATERIALOM); Avtocenter Imperl

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


AVTOCENTER IMPERL

Poskrbite za vašega jeklenega konjička in si zagotovite brezskrbno vožnjo!

V Avtocentru Imperl v Domžalah bodo poskrbeli za pregled celotnega vozila katerekoli znamke. Zamenjali bodo olje in oljni filter, material pa je že vključen v ceno.

V Avtocentru, ki je opremljen z vrhunsko tehnologijo ter strokovnim osebjem, boste lahko omogočili vašemu vozilu celovito ter kvalitetno oskrbo.

Podjetje Imperl d.o.o. s sedežem v Sevnici je bilo ustanovljeno leta 1991 kot družinsko trgovsko podjetje. Podjetje je svoj uspeh gradilo na hitri ter zanesljivi dostavi avtoplaščev do kupca. Hitri razvoj in konkurenca pa sta zahtevala tudi večjo ponudbo na trgu in s tem posredno prisilila podjetje k sodelovanju s tujim trgom. Tako je podjetje leta 2004 pričelo z uvozom platišča ETA-BETA (Italija) ter priznanega nemškega proizvajalca PRO LINE za katere je podjetje postalo tudi generalni zastopnik. Ker pa se je podjetje želelo približati kupcu s svojim programom, so leta 2007 odprli nov Avtocenter v Domžalah, na Ljubljanski 1 (bivši AS-Domžale), kjer lahko avtomobil na novo obujete, opravite redni servis oz. popravite pomankljivosti, ter ga tudi operete, spolirate in kemično očistite.

Geslo Avtocentra Imperl je: Če ste zadovoljni vi, smo tudi mi!

Plačajte le 59,90 € namesto 125,00 € za pregled celotnega vozila katerekoli znamke z vključenim materialom in si zagotovite brezskrbno vožnjo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.