Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HITRO in ENOSTAVNO se naučite osnov ANGLEŠČINE ali NEMŠČINE v samo 40-ih urah s PONS KLIK ZA KLIKOM iz Založbe ROKUS KLETT - Pohitite zaloge so omejene!

HITRO in ENOSTAVNO se naučite osnov ANGLEŠČINE ali NEMŠČINE v samo 40-ih urah s PONS KLIK ZA KLIKOM iz Založbe ROKUS KLETT - Pohitite zaloge so omejene!

74%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>PONS KLIK ZA KLIKOM je enostaven in hiter tečaj za tiste, ki se želite naučiti tujega jezika ali pa le osvežiti svoje znanje.
Računalniški program vas vodi skozi 8 lekcij, s katerimi boste osnove jezika obvladali v pičlih 40 urah! 
Tečaj je zasnovan na vsakodnevnih situacijah, prikazanih s primeri. Za utrjevanje različnih jezikovnih področij vam nudi celo paleto raznovrstnih vaj, popestrenih z ilustracijami, fotografijami ter zvočnimi primeri, ki vam olajšajo učenje. 
Program vsebuje:
• raznovrstne dialoge s posnetki izgovarjave
• vaje z zvočnimi primeri
• številne ilustracije in fotografije
• pomembne medkulturna podatke
• interaktivni slovarček s posnetki izgovarjave
• možnost snemanja in preverjanja lastne izgovarjave 
Uporaba programa je preprosta in zanjo ne potrebujete posebnih računalniških znanj. Program vam omogoča učenje lekcije za lekcijo, lahko pa kadar koli brskate po slovnici, učnih nasvetih in medkulturnih podatkih. 
Na vsakem koraku lahko pogledate v interaktivni slovarček in preverite pomen neznanih besed ter se obenem naučite izgovarjave. 
Program lahko posname vašo izgovarjavo, popravi vaše napake ter vadi skupaj z vami. Zgoščenki so priložena enostavna navodila za namestitev in uporabo programa.
Sistemske zahteve za uporabo programa:
osebni računalnik IBM/PC s procesorjem Pentium II 600 MHz, opracijski sistem Windows NT4.0 (SP6a) / 2000 (SP3) / XP (SP1), 128 MB delovnega pomnilnika, 400 MB prostora na trdem disku, CD-ROM enota, garfična kartica, ločljivost zaslona 1024x768, zvočna kartica (16-bitna), zvočnik in mikrofon, spletni brskalnik (Internet Explorer 5.5 ali višji). 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.