Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LJUBLJANA in TRZIN: 72% popusta na odstranjevanje pigmentacij na predelu rok in dlani ALI dekolteja in obraza - OB NAKUPU 2 BONOV, EN OBISK GRATIS; Lepotni salon Holos

LJUBLJANA in TRZIN: 72% popusta na odstranjevanje pigmentacij na predelu rok in dlani ALI dekolteja in obraza - OB NAKUPU 2 BONOV, EN OBISK GRATIS; Lepotni salon Holos

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Lepotni salon Holos
Odstranjevanje pigmentacij
OB NAKUPU 2 BONOV, EN OBISK GRATIS

Solarne pigmentacije, ki jih pogovorno imenujemo tudi starostne lise, se pojavljajo na hrbtiščih rok, dlani, obrazu in seveda vseh predelih telesa, ki so čezmerno izpostavljeni soncu. Te pigmentacije so tudi najbolj razširjene in moteče.Vsekakor je potrebno dobro prepoznavanje kožnih sprememb, saj lahko odstranjujete le solarne pigmentacije! Te so tudi najbolj razširjene in moteče. Ker se svetloba asorbira v nakopičen melanin, se osvetljeni pigmenti v nekaj dneh po posegu (odvisno od predela telesa) sami počasi odluščijo s povrhnjice. Po potrebi, glede na globino postopek ponovimo.

V primerjavi z kislinami ali mikrodermoabrazijo je IPL metoda veliko hitrejša in res učinkovita. Tudi dolgoročno je tretma varen, saj pri odstranitvi pigmentacij ne tanjšamo povrhnjice. Večina lis (pigmentacij) je posledica prekomernega izpostavljanja UV žarkom. S to tehnologijo lahko odstranjujemo številne manjše ali posamične večje lise, ki dajejo koži neenakomerni videz.

Plačajte le 35,00 € namesto 125,00 € za odstranjevanje pigmentacij in se dokončno znebite nepravilnosti na vašem telesu.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.