Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DOMŽALE: 58% popusta na pregled in polnjenje klimatske naprave za osebna vozila: pregled klimatske naprave in postavitev diagnoze + praznjenje + čiščenje in razkuževanje hladilnega sistema + polnjenje hladilne tekočine (plina);...

DOMŽALE: 58% popusta na pregled in polnjenje klimatske naprave za osebna vozila: pregled klimatske naprave in postavitev diagnoze + praznjenje + čiščenje in razkuževanje hladilnega sistema + polnjenje hladilne tekočine (plina);...

59%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Avtocenter Imperl
Pregled in polnjenje klimatske naprave

Delujoča klimatska naprava vozniku in potnikom zagotavlja prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, voznik pa je tudi bolj zbran pri vožnji, kar pripomore k večji aktivni varnosti v cestnem prometu. Ko na vroč dan sedemo v razgreto vozilo, si ne belimo glave s tem, kako bo klimatska naprava poskrbela za ustrezno temperaturo v vozilu. Preprosto pritisnemo gumb oz. nastavimo temperaturo in osvežilni piš nas že hladi.

Kaj storiti, če je piš daleč od tega, da bi ga opisali kot osvežilnega? Kaj, če nas ob vklopu klimatskega sistema pričaka neprijeten vonj?

Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne spoje počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave.

Pravilno delovanje klime zniža tudi porabo goriva in zmanjša obrabo klimatske naprave, zato je pomembno, da jo redno servisiramo. Avtoklima ne hladi le zraka v potniški kabini, ampak tudi kompresor klimatske naprave. V primeru, da je plina premalo, ali ga zmanjka, lahko pride do okvare kompresorja, saj je njegovo hlajenje neučinkovito.

Priporočljiva je tudi redna in pravočasna menjava kabinskega filtra, saj se v klimatski napravi in prezračevalnih potek zbirajo zdravju škodljive snovi, kot so cvetni prah, bakterije, plesni, pršice. V času se te snovi razpršijo po notranjosti vozila in lahko vplivajo na vaše zdravje, pri določenih ljudeh lahko sprožijo alergijske reakcije, prav tako pa povzročajo neprijetne vonjave.

V današnji ponudbi smo samo za vas pripravili kompleten pregled in polnjenje klimatske naprave v vašem osebnem vozilu. Pregled naprave in postavitev diagnoze, praznjenje, čisščenje in razkuževanje hladilnega sistema ter polnjenje hladilne tekočine oziroma plina.

Plačajte le 24,90 € namesto 60,00 € za polnenje klimatske naprave in poskrbite za čisto in delujočo klimatsko napravo v svojem avtomobilu še preden se začnejo vroči poletni dnevi. 



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.